Den Wine.com.br , den næststørste e-handel verdens vine, annoncerede udelukkende ankomsten af to nye etiketter Toro Loco linje: Toro Loco Reserva 2009, som vandt en bronzemedalje ved International Wine & Spirit Competition, til R $ 55 og den mousserende Cava Brut Toro Loco solgt for R 38 $.

Vinene præsenteres efter succesen med Toro Loco Tempranillo 2011, som blev betragtet som en af ​​de bedste vine i verden efter at have modtaget prisen naInternational Wine & Spirits Competition - International Wine Spirits Competition indehaves af dommere i en blindtest.

Al produktion af de to etiketter Toro Loco beregnet til Brasilien, vil være tilgængelig udelukkende på vin hjemmeside - i begrænsede mængder. I alt vil være 62.000 flasker importeret 34.000 Toro Loco Cava Brut og 28.000 Toro Loco Reserve 2009. På selskabets præsident, Rogerio Salume, disse er etiketter, der bringer vinen til dit mål. "Vi ønsker at levere gode tider for folk. Disse to etiketter giver os sikkerhed for, at vi er på vej mod det, "siger han.

Toro Loco Reserva 2009 har en aldrende potentiale på seks år og med udløb i tønder. Med en mørk rød øje og en slående surhed, vinen har en rund og afbalanceret gustatoriske med fløjlsbløde tanniner. På International Wine & Spirit Competition vandt bronzemedalje blandt spanske vine.

Men den mousserende Cava Brut Toro Loco er lettere, med frisk frugt aroma som ananas og fersken. Lavet med typisk spanske druer (Macabeo, Xarel-loeParellada) denne Cava er fantastisk til at ledsage lette retter som paneret rejer, quiche, salat eller kylling cirkel.

Labels er produceret af Bodega Covina uden Utiel-Requena, Spanien, med en højde fra 600 til 900 meter over havets overflade. Regionen har middelhavsklima, tilføje mere elegance til din vin og temperaturområdet gør langsomme og ensartet modning af druerne.