Ifølge hjemmesiden Forbes.com følger de øverste 10 destinationer for internationale vine af George Taber, forfatter til "In Search of Bacchus: Wanderings i Wonderful World of Tourism vin".

1. Castello Banfi, Toscana, Italien

Den Banfi vingård blev startet af John Mariani, en importør af vine fra USA. En af de smukkeste vingårde i Toscana, som har et smukt slot med to gode restauranter, en vinsmagning værelse og vingård besøg.

2. Montes, Colchagua Valley, Chile

Montes er en af de bedst kendte producenter af chilenske vin, men har ikke mistet sin excentricitet. "Det er den eneste vingård i verden, hvor vinene er i alderen med gregorianske chants bliver spillet i baggrunden"

3. Ken Forrester, Stellenbosch, Sydafrika

Stellenbosch betragtes som en af de regioner smukkeste vingårde i verden med et middelhavsklima og kulisser minder om Napa Valley, uden folkemængderne. Winemaker Ken Forrester foretaget flere rejser til Loire-dalen i Frankrig, før du anvender deres viden hjemme i Sydafrika.

4. Fournier, Mendoza, Argentina

Denne vingård er kun omkring 10 kilometer fra Andesbjergene "som baggrund kan du se de snedækkede bjerge hele året rundt," siger Taber. Vingården har et moderne design, næsten som et rumskib, der landede i ørkenen.

5. Leeuwin Estate, Margaret River, Australien

Margaret River er tættere på Singapore, end det er Melbourne, så det er en lang tur at komme der. "Det er en lille lomme, som gør bare fremragende vine," siger Taber. Det smukke landskab med gamle skove "er så isoleret, er ikke så overfyldt -. Du får vidunderlige service"

6. Felton Road, Central Otago, New Zealand

Relativt ny i vinen verden, Central Otago er også den sydligste region i planeten vine. Nogle områder, ligesom Gibbston Valley, er mere æstetisk tiltalende end andre, som Bannockburn området, stedet for Felton Road. Men pinot noir superstjerner Otago, som Carrick, MT. Sværhedsgrad Akarua og Felton Road er alle her i Bannockburn.

7. Bodegas Ysios, Rioja, Spanien

Området er blevet berømt i de seneste år, nogle af arkitekturen som Frank Gehry. Bodegas Ysios, designet af Santiago Calatrava, ligner bjergene, der ligger lige bag det. "De gør også stor vin"

8. Quinta do Vale, Douro Portal, Portugal

Nå denne vingård ved at køre ad smalle, snoede veje. Hvis du har planer om at bevise mere end et glas vin, overveje opholder sig natten over. "De har et hotel pensionat, som har en vidunderlig udsigt"

9. Chateau Lynch-Bages, Bordeaux, Frankrig

Bordeaux er kendt for at producere nogle af de bedste vine i verden. Men indtil for nylig, har regionen ikke har ry for en smuk udsigt eller en venlig turist oplevelse. Lynch-Bages tilbyder nu et hotel, restauranter og butikker.

10. Peter Jakob Kuhn Oestrich, Rhein / Mosel, Tyskland

Dette er en af de mest romantiske steder i verden, med bjerg-top slotte og en vinkælder, hyggeligt. Ikke blive afskrækket af flaske hætter kælder alt dette, siger Taber - vine er nu bedre og mere konsekvent end nogensinde.