Το Wine Encounter www.encontrodevinhos.com.br πρέπει να συγκεντρωθούν 20 εκθέτες στην χρυσή αίθουσα του ξενοδοχείου San Raphael στο Σάο Πάολο. Σε μια άλλη εταιρική σχέση, επαναλαμβάνοντας την έκδοση της Συνέλευσης Papodevinho πέρυσι και τώρα σε συνδυασμό με την www.vinhosdecorte.com.br Daniel Perches, άλλο blogger παθιασμένοι με το κρασί.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο στον τελευταίο όροφο, με προνομιακή θέα της πόλης, τέσσερα είδη των ζυμαρικών και πολύ δεκτικότητα για τους επισκέπτες και τους επισκέπτες.
Ακόμη και πριν από την αποστολή της παρουσίασης εκδήλωση για τους εισαγωγείς και παραγωγοί είχαν μια δεκτικότητα incrível.Com βέβαιος ότι θα έχουμε περισσότερο κρασί από ό, τι πέρυσι, όταν οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν περίπου 150 ετικέτες.

Συγχαρητήρια στους φίλους Beto Duarte και Daniel κούρνιες ακούραστη υποστηρικτές του κρασιού στη Βραζιλία. Το εισιτήριό μου είναι ήδη αγοράσει!

Η συνάντηση των κρασιών πραγματοποιείται στις 5 Αυγούστου, 15 με 22 ώρες, το Hotel San Raphael.Fone 11 91 08 57 81Largo η Arouche, 150
Πληροφορίες σχετικά με τα blogs www.papodevinho.blogspot.com , www.vinhosdecorte.com.br και www.encontrodevinhos.com.br
Τηλέφωνο 11 91 08 57 81