Andre Manz se je rodil v severne obale São Paulo in danes ima v lasti nagrajene kleti, 2 od 50 najboljših vin na Portugalskem in proizvajalec edino vino na svetu, ki poteka od skoraj izumrlega Jampal grozdja.

Da bi vino doseči svoje brazilske rojake na najpravičnejši možni ceni, André ustanovljena Lusitanus Znamke Commercial Importadora Ltda v Braziliji, zadeve zdaj ti portugalski vina z brazilske krvi.


Dolgo, da André Manz nogomet kariero končal in potem, da brazilski revolucionarno Fitness na Portugalskem, v 90. letih prejšnjega stoletja in je danes vodilna na tem trgu z dogodka podjetja, šole za usposabljanje, založniške družbe in družbe, svetovanje za akademij, med drugim.

Leta 2004 je Andrew in njegova družina preselila v Cheleiros, majhni vasici, polno zgodovine in tradicije, ki iščejo mesto več in bežijo raje poudarjajo prestolnica. Obstaja zelo hvaležen in strastno o fantastično kakovosti portugalskih vin, André Manz videl veliko tradicijo pridelave vina v tej vasi in se odločila za nakup majhno zapuščeno vinograd. Želel je, da pridelujejo vino zase in za svoje prijatelje!

Potem sta dve vinarji preselil v vinogradu, da opredeli vrsto grozdja, ki so bili tam in je bilo tam, da se je vse začelo ... dva strokovnjaki niso mogli ugotoviti bele grozde trte, da je zrasla! Raziskujejo in odkrili, je bil opuščen portugalščina mošt in skoraj izumrle z imenom "Jampal". Andrew je dejal, da nihče drug ne proizvajala tega grozdja, ker je bilo neproduktivno in ni bilo donosno, dosegla vam svetuje, da začnete te trte. André pravkar rekel, da ni važno, če je bil mošt dobičkonosna ali ne, in odgovoril "Ne želim, da proizvajajo veliko vina, želim, da dobimo dobro vino!« In tako je odločil poskusiti vinarstva to grape. Rezultat je vino, ki je presenetil vse, za njeno kakovost in diferenciacije.

André Manz je super navdušen nad njegovo odkritje in kakovost svojih vin in igra se je začela, da postane resen, kloniranje in sajenje novih vinogradov, ki podpirajo stare kmete iz vasi, obrača velik projekt reklamacijski ne samo to grozdje, vendar tudi, da si opomore proizvodnje kakovostnih vin, ki je nekoč dal priznanje za to rimskega naselja. André na vinski muzej zgrajen!

Projekt rasla in priznanje kakovosti vin je tudi vedno bolj. Mistik "Dona Fatima," samo vino sortna Jampal Svet je bil imenovan eden od 50 najboljših vin na Portugalskem!

Toda Andrew ni ustavilo Cheleiros (Lizbona), ki proizvaja vina DONA Fatima, SPIRIT SANTO Orchard, platonski, Manz Rose (slednje izključno za Brazilijo). André želela imeti najboljše, da Portugalska ponuja o vinih in napredno s proizvodnjo vina Douro regija Manz Douro (Zlata medalja MUNDUS VINI 2013) in Setúbal polotoka STORIES števec (glasovalo eno od 50 najboljših vin na Portugalskem).

To je zagotovo nepričakovana zgodba o uspehu za tiste, ki so zapustile Brazilijo pred 30 leti prizadevajo za kariero v nogometu, obrne uspešen poslovnež, je odkrije redko grozdja in zdaj se vrača v Brazilijo prinaša z nagradami in brazilsko portugalska vina s krvjo!