Andre Manz ble født på nordkysten av São Paulo og i dag eier en vingård tildelt to av de 50 vinene fra Portugal og den eneste vin i verden trukket fra nesten utryddet drue Sist produsent.

Sikte på å gjøre for å komme til sine brasilianske lands fagreste mulig pris vin, grunnlagt André Lusitanus Brands Importere Commercial Ltda i Brasil, som nå importerer disse portugisiske viner med brasiliansk blod.


Lenge siden at fotballkarrieren av Andrew Manz ferdig og etter det revolusjon brasilianske Fitness i Portugal på 90-tallet, og i dag er leder i dette markedet med et eventselskap, en opplæring på skolen, en forlegger og et selskap rådgivning for treningssentre, blant andre.

I 2004 Andrew og hans familie flyttet til Cheleiros, litt full av historie og tradisjon landsby, på jakt etter et sted litt mer og å komme vekk fra stress i Capital. Det er veldig ivrig og lidenskapelig fantastisk kvalitet av portugisiske viner, Andrew Manz realisert den store tradisjon for å produsere vin som landsby og bestemte seg for å kjøpe en liten forlatt vingård. Ønsket å produsere vin for deg selv og dine venner!

Deretter to vinmakere har flyttet inn i vingården til å identifisere hvilken type druer som var der, og det var rett det at det hele begynte ... de to sakkyndige ikke var i stand til å identifisere klynger av hvite druer som vokste der! Forsket på og funnet en forlatt og var nesten utdødd ved navn "Sist" portugisisk drue. Andrew sa at ikke mer produsert denne druen fordi det var uproduktiv og var ikke lønnsomt, nå råder ham nappe disse vinstokker. Andrew sa bare ikke interessert hvis drue var lønnsom eller ikke, og svarte: "Jeg ønsker ikke å produsere for mye vin, er jeg til å produsere god vin!" Og så besluttet å prøve å lage vin fra denne druen. Resultatet var en vin som overrasket alle ved sin kvalitet og differensiering.

Andrew Manz var super glade om sin oppdagelse og kvaliteten på sine viner og spillet begynte å bli alvorlig ved kloning og plante nye vingårder, støtter de gamle bøndene i bygda, å snu en stor gjenvinning prosjektet ikke bare denne druen, men også gjenopprette produksjon av kvalitetsviner som tidligere ga anerkjennelse til denne romerske landsby. Selv en vin museum bygget André!

Prosjektet vokste og anerkjennelse av kvaliteten på vinene ble også vokser stadig. Den mystiske "Dona Fatima," singelen varietal vin Sist Verden ble ansett som en av de 50 beste vinene fra Portugal!

Men Andrew stoppet ikke Cheleiros (Lisboa) som produserer viner DONA FATIMA, frukthage av Den Hellige Ånd, platonisk, MANZ ROSE (sistnevnte laget eksklusivt for Brasil). Andrew ønsket å ha det beste som Portugal viner og tilbyr oss fremover med produksjon av en vin i Douro-regionen MANZ Douro (Gold Medal Mundus Vini 2013) og i Setúbal-halvøya historieforteller (kåret til en av de 50 beste vinene fra Portugal).

Dette er absolutt en historie om uventet suksess for de som forlot Brasil for 30 år siden håper på en karriere i fotball, blir vellykket forretningsmann, oppdager en sjelden drue og nå returnerer til Brasil bringe utmerkelser og brasiliansk portugisisk vin med blod!