Специална атракция на Партията на бразилския Sparkling - Fenachamp 2013 г. Crystal Суперкупата: 223 см височина, £ 33 и капацитет за 186 бутилки с пенливи е направена през glassmaking Madelustre, производител на Гарибалди-RS тела.

Част вземане на необходимите форми, инструменти и системи, специално проектирани за техниките на Murano / Италия изгорял производство на стъкло и лято стъкло. Били повече от три месеца работа, опити и грешки, за да получите крайния продукт, с всеотдайност и креативността на екипа.

Процесът на духане на стъкло, например, трябваше да се споделя от повече от един професионален бързо и точно да, за да не се губи идеалното място за формоване. По-голямата трудност е да се поддържа равномерна дебелина на стените на тялото на чашата. За да се темперира на парче, което е било необходимо за производството на специална подкрепа и довършителни рязане и обработка трябваше да се импровизира, тъй като тя не е за машината за рязане. Производственият процес е развитието на видеоклип, който ще бъде представен на обществеността на Fenachamp.

"Това беше най-голямото парче, правени някога в нашата стъклария. Отборът беше много мотивиран от предизвикателството и спести усилия. Крайният резултат е много добър и ние решихме, че ще бъде отправна точка на честванията на компанията, която в Април 2014 30-та си, "каза Кловис Фурлането, директор на Madelustre.

Чашата е изложен на входа на Fenachamp павилиони. Партийна организация официално влизането му в Книгата на Гинес. Сегашният рекорд за най-голямата чаша пенливо вино в света е украинската с обем до 75 бутилки и високи 150см.

На 12 февруари, на обществеността на Fenachamp придружава опита да пробие на текущия запис с попълването на Суперкупата, под наблюдението на представители на индустрията за напитки и архитектурно и инженерно проектиране. Всичко ще бъде заснето и документирано да подкрепят истинността на Готово.

Fenachamp

The Fenachamp 2013 започна днес 3 да отидете до 27 октомври по време на почивните дни, на Park Fenachamp в Garibaldi, в Минесота. Той се счита за най-големия празник на рода си в Бразилия. Тазгодишното събитие чества стогодишнината на разработването на първата бразилска пенливо вино, произведено в Гарибалди през 1913.

Организацията на Fenachamp да повтори успеха на най-колективно sabrage света. В изданието 2011 г., 196 души участваха в ритуала, който гарантира включването на подвига в книгата на Гинес. За 2013 г., 300 души вече са регистрирани.

Източник: вестник Garibaldi