Ώριμη, Εθνική Αξιολόγηση Κρασιά φτάνει 21η έκδοση ενοποιημένη συλλογή του από 850 άτομα 13 πολιτείες της Βραζιλίας και οκτώ χώρες

Πόσο μεγάλη υποδοχής της Εθνικής Αξιολόγησης των Κρασιά, Βραζιλίας κρασί έδειξε σε ένα ακροατήριο 850 γνώστες το πίνουν ότι η εγχώρια παραγωγή εξελίσσεται κάθε σεζόν. Σε μπολ, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 16 κρασιά επιλέγονται μεταξύ του εκπροσώπου του 30% της συγκομιδής 2013, αποτέλεσμα εξάγεται ένα σύνολο 309 δειγμάτων που καταγράφονται από 63 οινοποιεία. Αναγνωρισμένος ως ο μεγαλύτερος διαγωνισμού της την ίδια καλλιέργεια στον πλανήτη, η 21η Πανελλήνια Αξιολόγηση του Κρασιού - Harvest 2013 φτάνει ενοποιημένες πλειοψηφία του. Σε αυτές τις 21 εκδόσεις, 4.832 δείγματα αξιολογήθηκαν και 13 000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη μεγαλύτερη στιγμή της Βραζιλίας κρασί.

Από το 1993, όταν ιδρύθηκε από τον Βραζιλιάνο Ένωση Οινολογίας (ABE), έχει ασκήσει ισχυρή επιρροή στην εξέλιξη της εγχώριας παραγωγής και την προώθηση του οίνου με την καταναλωτική αγορά, την προσέλκυση κοιτάζει επίμονα από όλους. Παρακολούθησε την 21η έκδοση sold out μέσα σε μόλις δύο ώρες. Το προνόμιο να ζούμε αυτή την εμπειρία χωρέσει τους λάτρεις της 13 πολιτείες της Βραζιλίας καθώς και την Federal District, και οκτώ χώρες (Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κούβα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιταλία και Ουρουγουάη).

Για να ανοίξει επίσημα το γεγονός, ο πρόεδρος της EBA, οινοποιός Luciano Vian, είπε ότι η Εθνική Αξιολόγηση Κρασιά έχει την ευθύνη για την εισαγωγή νέων οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας, το δυναμικό του και να απεικονίσουν τις κινήσεις που η βιομηχανία και ο καθρέφτης της αγοράς των καταναλωτών. «Τα κρασιά που θα είναι στην αγορά τα επόμενα χρόνια έχουν βγει στην επανεξέταση". Vian πήρε επίσης την παρουσία τους πολιτικούς, επιχειρηματίες και τους ηγέτες της βιομηχανίας να πω ότι όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται για την παραγωγή οίνων στη Βραζιλία. "Ήρθε η ώρα να γυρίσει τους πίνακες. Φτιάξτε μια σκέψη, μια εποικοδομητική και θετική ατζέντα. Και ποιοι είμαστε εμείς που θα το κάνουμε. Η αξιολόγηση είναι ένα παράδειγμα ", τόνισε.

Σε ευφορία, όλοι ήταν περίεργοι να δοκιμάσετε την αντιπροσωπευτικότητα των καλλιεργειών το 2013, όμως, η σιωπή εισέβαλαν στο αμφιθέατρο, όταν 115 μαθητές της Αμπελουργίας και Οινολογίας στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο του Rio Grande do Sul (ΔΠΧΠ) και η Οινοτουρισμός Fisul σερβίρεται το πρώτο δείγμα. Κάθε κρασί δοκίμασε τυφλά, ένα σχόλιο που έκανε ένας από τους προσκεκλημένους εμπειρογνώμονες. Ο οινοποιός Gaucho και τώρα κατοικεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Joseliane Cardoso, η κλήρωση μεταξύ του κοινού να είναι η 16η σχολιαστή.

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν 30% πιο αντιπροσωπευτικό και, μεταξύ αυτών, τα 16 κρασιά που έχουν επιλεγεί για την ημέρα. 90 φιάλες ύψους 1,440 φιάλες χρησιμοποιήθηκαν για κάθε δείγμα εξυπηρέτησε ,. Όταν όλοι είχαν την προετοιμασία για το μεσημεριανό γεύμα, EBA εκπλήσσει το κοινό με την παράσταση Renato Borghetti.

Vitis Trophy 2013

Δημοσιογράφος Fernando Ειρηναίος Guarnier Υιός και ο οινοποιός Mario Geisse τιμήθηκαν με το 2013 Trophy Vitis φίλο στις κατηγορίες της Βραζιλίας Κρασί και Οινοποίηση, αντίστοιχα.

16 ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013

Κατηγορία: Sparkling Wine Βάση Για

1 Βάση Αφρώδης Οίνος - Chardonnay - Σπίτι Valduga Fine Wines

2 Βάση Αφρώδης Οίνος - Riesling Italico / Chardonnay / Pinot Noir - η Chandon Βραζιλία

3 Βάση Αφρώδης Οίνος - Pinot Noir - Οινοποιείο Geisse

Κατηγορία: Πρόστιμο Λευκός Ξηρός μη-Αρωματικά

4 Riesling Italico - Aurora Οινοποιητικός Συνεταιρισμός

5 Chardonnay - Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Διαθήκης

6 Chardonnay - Luiz Argenta Fine Wines

7 Chardonnay - Οινοποιείο Goes και Venturini

Κατηγορία: Πρόστιμο Dry Αρωματικά White

8 Sauvignon Blanc - Miolo

Κατηγορία: Πρόστιμο Οίνος Ερυθρός Ξηρός Νέοι

9 Cabernet Franc - Ανυψώστε

Κατηγορία: Πρόστιμο Οίνος Ερυθρός Ξηρός

10 Merlot - Bueno Bellavista Estate

11 Cabernet Sauvignon - Rasip Agropastoril

12 Malbec - Οινοποιείο Almaúnica

13 Marselan - Οινοποιείο Don Candido

14 Teroldego - Οινοποιείο Don Guerino

15 Teroldego - Οινοποιείο Όρος Ροζάριο - Κρασιά Rotava

16 Merlot - Οινοποιείο Perini