Tokaj - Hegyalja, o simplement Tokaj, es compon de 26 pobles o ciutats i té una superfície de poc més de 5,000.00 hectàrees. Des del segle 18 (1772) té una qualificació de vinyes del sistema que els hongaresos consideren com la primera al món?

Aquesta regió produeix i vins dolços, bona Furmint basada blanc sec i Hárslevelű, principals varietats en la producció de Tokaji Aszú. Altres raïm, com el Oremus (encreuament entre Bouvier i furmint) i Muskotály (muscat luneel) vénen en una petita barreja de Tokaji.

Aszú designa raïms afectats per la Botrytis fong, que causa la podridura noble (desitjable en els grans vins dolços) i no la podridura grisa (no desitjable)?

Aszú raïms arriben al celler de tipus contenidors de fusta, que porten entre 20 i 25 kg. Aquest raïm tradicional satisfeta té una gran importància pel que fa a la mida de dolçor Tokaji Aszú. Cada caixa de fusta té una mesura d'1 puttonyo o putt. El Tokaji Aszú pot ser 3, 4, 5 o 6 puttonyos - el "3" és 60 g / l de sucre, "4", 90 g / l, el "5", 120 g / l i "6" 150 g / l.

El Aszú Essencia, rars i cars, ha de ser almenys 180 g / l, en la seva producció, el ​​raïm no són pressió mecànica, però aixafat pel seu propi pes. Aquest vi ha reemplaçat el mercat, eszencia - intensament dolç (contingut de sucre pot excedir de 750 g / l). La seva longevitat és tan gran que algunes ampolles de la verema de 1811 "estel sembrats" (any en què va ser vist per Halley), estan molt disputades pels rics amants del vi.

Al bol Pendits Aszú Tokaji Essencia 2000 va presentar una aroma visual brillant, obert i complex, recordant fruites com la pinya, pela de taronja, toc mineral, alternant amb albercoc i mel. En boca mostra una gran textura cremosa i dolça, equilibrada per una excel · lent acidesa, donant una frescor inusual. Suau final, molt bonic i llarg termini. Un vi de la meditació Avaluació personal: 99/100 | MXN $ 752,70 | Decanter Importació

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN