308 δείγματα άρχισε τον 21ο κρασιά εθνική αξιολόγηση θα πρέπει να δοκιμάζονται από 120 οινοποιούς

Πριν από 21 χρόνια η ρουτίνα επαναλαμβάνεται. Και κάθε εποχή, η Εθνική Αξιολόγηση κρασί είναι πάντα μια καταπληκτική στιγμή. Η 21η Εθνική Αξιολόγηση των οίνων - Safra 2013 προετοιμάζει για ένα από τα πιο σημαντικά στάδια της. Τα δείγματα που συλλέχθηκαν και τέθηκε, την ώρα της γευσιγνωσίας που θα επιλέξει ο εκπρόσωπος του 30% της καλλιέργειας σε ένα σύμπαν από 308 δείγματα που έχουν εισαχθεί από 63 οινοποιεία της Βραζιλίας. Σε οκτώ ημέρες, 120 οινοποιοί θα έχουν την πρόκληση του να αξιολογήσει τυφλά καθένα από τα κρασιά. Το αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί σε ένα ακροατήριο 850 λάτρεις της στις 28 Σεπτεμβρίου, σε Bento Gonçalves Εκδηλώσεις Πάρκο.

Το σκηνικό είναι το Εργαστήριο Ανάλυσης Sensory του Embrapa σταφύλι και το κρασί, κύμα Αυγ 20 έως 29 θα πραγματοποιηθεί η επιλογή γευσιγνωσίας. Οινοποιών, χωρίζονται σε οκτώ ομάδες, η κάθε μία με 15 μέλη, degustarão δείγματα ακολουθούν τυφλά τα διεθνή κριτήρια. Οι δύο πρώτες ομάδες (Α και Β) μπαίνουν στο παιχνίδι, στις 20 και 21 Αυγούστου. Κάθε ένα από αυτά θα δοκιμάσετε διαφορετικά κρασιά. Σε 22 και 23 θα είναι οι Γ και Δ ομάδες? στις 26 και 27, Ε και F και 28 και 29, G και H.

Η επιλογή γεύση, και να θέσει σε δοκιμασία την τεχνική των οινοποιών, είναι επίσης μια στιγμή της ολοκλήρωσης μεταξύ των επαγγελματιών. «Έχουμε δοκιμάσει τυφλά κάθε δείγμα και να μοιραστούν τις εντυπώσεις. Είναι ένας χρόνος από την κατασκευή που προσθέτει γνώση για τον καθένα από εμάς, "ο πρόεδρος της Βραζιλίας Συλλόγου Οινολογίας (ABE), οινοποιός Luciano Vian.

Οι 93 κρασιά κατατάσσεται μεταξύ των πλέον αντιπροσωπευτικών της συγκομιδής του 2013, δηλαδή το 30% των 308 δείγματα, θα ανακοινωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές για τη συμμετοχή του κοινού αυτή τη φορά ανοίγει 3 Σεπτεμβρίου έως και www.enologia.org.br .

Η εθνική αξιολόγηση Κρασιού προωθείται από την ΕΑΤ με τον τεχνικό συντονισμό του Embrapa σταφύλι και το κρασί.

Follow Me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ράδιο CBN