308 mostres gravades en l'Avaluació Nacional de 21 dels vins seran degustats per 120 productors de vi

Per 21 anys, les repeticions rutinàries. I cada temporada, l'Avaluació Nacional de vins és sempre un moment increïble. L'Avaluació Nacional de 21 de Vi - Collita 2013 es prepara per un dels seus passos més importants. Les mostres recollides i entrar, l'hora del tast que seleccionarà 30% de la collita en una població representativa de 308 mostres gravades de 63 cellers brasileres. En vuit dies 120 enòlegs tindran el repte d'avaluar cegament cadascun dels vins. El resultat serà presentat a un públic de 850 entusiastes del 28 de setembre al Parc Esdeveniments de Bento Gonçalves.

L'escenari és el Laboratori d'Anàlisi Sensorial Embrapa Raïm i Vi d'ona de 20-29 agost va celebrar una degustació. Enòlegs, dividits en vuit grups, cadascun amb 15 membres, mostres degustarão seguint cegament els criteris internacionals. Els primers dos grups (A i B) entren en joc els dies 20 i 21 d'agost. Cadascun d'ells degustar diferents vins. Els dies 22 i 23 serà el torn dels grups C i D, els dies 26 i 27, E i F i en els dies 28 i 29, G i H.

La selecció de vins, i posant a prova la tècnica de productors de vi, sinó que també és un moment de la integració entre els professionals. "Hem provat cecs cada mostra i compartir impressions. És un moment de la construcció que se suma el coneixement de cada un de nosaltres ", va dir el president de l'Associació Brasilera d'Enologia (ABE), enòleg Luciano Vian.

Els 93 vins qualificats entre el cultiu més representatiu el 2013, és a dir, 30% de 308 mostres, es donaran a conèixer el 28 de setembre. La inscripció per al públic a participar en aquesta ocasió oberta 3 setembre a través www.enologia.org.br .

El Nacional del Vi és una promoció de l'EBA amb la coordinació tècnica de Embrapa Raïm i el Vi.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN