Degustació de vins més gran mai celebrat en el Districte Federal es va reunir 73 etiquetes de 29 cellers brasileres tastats per 14 jutges

El primer brasiler Nacional del Vi Brasília ja està pujant. La nova iniciativa és part del programa d'VI Brazilis Vinum, celebrada el 14 i 15 d'agost a la Facultat d'Aliments IESB (Institut d'Educació Superior GMT). El tast a cegues (sense el coneixement de les etiquetes) que participen 29 cellers brasileres. Durant quatre hores, el restaurant Don Francisco, ASBAC, dimecres passat (7), 14 jutges va avaluar 73 productes (26 espurnejants 22 vins blancs i 25 vermells) per triar un equip d'11 etiquetes.

Els panelistes convidats per Petrus Elesbão, organitzador Vinum Brazilis són reconeguts sommeliers i opinió Brasília: Ana Clara (SOMMELIERE, ex Forneria San Paolo, ex Gero), Antonio Matoso (ABS / DF), Joaldo Lima (restaurant Don Francisco), Joan Baptista (restaurant Diner universal), Joan Pau (Restaurant Gero, Fasano Group), Julio Neves (restaurant Don Mà), Junior Orio (restaurant Soho), Leonildo Santana (restaurant Don Francisco), Liana Sabo (Official Correu Braziliense), Luiz Augusto Jabour (lloc majordom Gourmet), Paulo Araujo (enòleg), Rachel Alves (Uniceub vi del professor), Rafael grup Costacurta (Marietta) i Sergio Venancio (ABS / DF). La coordinació del tast va ser editor del bloc La vida decantació, Eugenio Oliveira i Antonio Coelho.

"Volem posar a la part superior dels Brasília enograstronômicas brasileres de capital, aprofitant el fet que la capital federal és la tercera ciutat brasilera de major consum de vi al país", va dir Petrus. "Va ser la degustació de vins més gran mai celebrat al Districte Federal, que reuneix el major nombre de membres del jurat i els segells discogràfics i els cellers participants", diu. En tota tast es van consumir més de 146 ampolles de la mostra general, un total de 110 litres de vi i 25 litres d'aigua. El resultat es donarà a conèixer el dimarts (13) en el lloc web de Vinum Brazilis ( www.vinumbrasilis.com.br ).

Servei VI Vinum Brazilis

Les dades, 14: 15 agost 2013

Horari: de 16h a 18h (exclusiu per a premsa i professionals) i de 18h a 21h30 (oberta al públic)

Lloc: Escola de Gastronomia de IESB - Institut d'Educació Superior de Brasília - Sud Av L2 613/614, Brasília-DF

Inscripció: en www.decantandoavida.com.br (amb Eugene per telèfon 61-8412-9781 ) i en el lloc.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN