Brasilianske vingårde vil være tilbage på banen mellem den 5. og 8. af august på messen af ​​den brasilianske sammenslutning af grossister og distributører af industrivarer (Abad). Arrangementet finder sted sammen med den årlige konvention grossist, som er den 33th udgave. Betragtes som den største begivenhed af sin segment i Latinamerika, er det første gang, der forekommer i det nordøstlige, i Fortaleza (CE). Basso og mousserende vine, og mousserende vine Gran Legacy, Crumb Wine Group, Vin Song, Aurora Winery, Vingård Mioranza, Nye Pagt Winery and Winery Peterlongo repræsenterer valget, der vil være til stede ved Wines of Brasilien stå.

Marketing Manager for den brasilianske Wine Institute (Ibravin), Diego Bertolini, påpeger, at, fordi det er det første problem i regionen, bør indsatsen bringe vigtige resultater for sektoren. "Vi ser det nordøstlige region som et potentielt marked, især for druesaft. Så vi har en meget positive udsigter for denne messe, "forudser.

Den udøvende påpegede den kollektive deltagelse af den brasilianske sektor af vin og juice, som en måde at styrke relationer med grossister og distributører i regionen og i hele landet. "En af de største flaskehalse i sektoren er distribution og logistik, og vores mål er lede virksomheder til at lukke disse segmenter, så vi kan styrke inddragelsen af ​​vores vine og juice dette marked, "Bertolini siger.

Deltagelse i denne messe evalueres ved Ibravin som strategisk, da det vil hjælpe med henblik på at opfylde de mål, der er fastsat i den samarbejdsaftale, der blev undertegnet til kommerciel markedsføring af brasilianske vine blandt dagligvarer detailhandlere, importører og distributører. Blandt de resultater, der skal forfølges, er at besætte 25% af rum gondol sektion af vine i supermarkeder over hele landet, ud over at udvide deltagelsen af ​​druesaft.

Tildelt deltagelse

Offentligheden, der besøger booth Vine fra Brasilien / Grape Juice 100% af Brasilien vil konkurrere om en tur til Serra Gaucha. For at deltage i kampagnen, skal borgerne bevise de udstillende vingårde og vine gennem en digital applikation, du kan lave skud på mål tjener point som synet af afspilleren. Scoren vil bestå af det antal vine smagt (mindst fem af de i alt otte, der vil blive valgt hver markedsdag), ganget med antallet af hits i samlinger. Hvem får den højeste score vinder.

De vine fra Brasilien standen dækker et område på 95sqm og følger temaet knyttet til sportsturneringer i forslaget til Planlægning af megaevents Ibravin - med syntetisk græstørv, projektører og andre elementer, der refererer til de stadions VM. På dage 5 og 8. august åbner messen kl 15.30 og på dag 6 og 7, vil være åben fra 14:30.

Deltagelsen af ​​Wines of Brasilien / Grape Juice 100% i Brasilien i rimelig Abad har støtte fra Fonden for Udvikling af vinavl (Fundovitis) gennem sekretariatet for landbrug, kvægavl og industrilandbrug i Rio Grande do Sul (Seapa / RS) , Oxford Cisper og Crystal.

Messen finder sted på Events Center Ceará (CEC), på Avenida Washington Soares, 999 kvarter Edson Queiroz, Fortaleza (CE).

Om messen

Den årlige konvention grossist af den brasilianske sammenslutning af grossister og distributører af industrivarer (Abad), er anerkendt som den største forsamling af forretningssegment i Latinamerika. Til formål at styrke sammenhængen mellem industri, detailhandel, salgskontorer og tjenesteudbydere. Det er et sted, hvor fagfolk i forsyningskæden er produkter, udstyr og tjenester, der trækker nye tendenser og generere forretningsmuligheder.

Dette år vil være to hundrede udstillere og et forventet publikum på over 31 000 mennesker. I de fire-dages arrangement, besøgende og udstillere har også adgang til de tekniske foredrag og gratis tjenester, der er tilgængelige for deltagerne.

Følg mig -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | CBN