Quan es tracta de quantitat, les marques dels Estats Units i Austràlia superen els mercats tradicionals com Itàlia i França en el volum
les vendes de vi. Així ho demostra el rànquing anual de The Drinks Business , que enumera les 10 principals marques de vi en la quantitat de vendes a tot el món.

La primera ocupada per marca nord-americana Gall, és responsable de més d'1 mil milions de litres venuts anualment. Però també crida l'atenció sobre la segona posició, ocupada per un vi de la Xina, la Gran Muralla. Amèrica Llatina, acaba de Concha i Toro va entrar a la llista. Fes una ullada a la classificació completa a continuació.

Primer Gall - País d'origen: Estats Units

Nascut a Califòrnia, va fundar el celler el 1933 representa el major volum de vi que es ven a tot el món, amb més de mil milions de litres venuts anualment. El lideratge es manté amb l'ajuda d'una cartera de prop de 50 etiquetes, distribuïdes en el mercat dels EUA i més de 60 països.

2. Great Wall - País d'origen: Xina,

Com era d'esperar, la Xina es troba entre els primers de la classificació, amb la marca Gran Muralla. Relativament jove, amb la fundació el 1983, la companyia és líder en volum de vendes en el mercat xinès prometedor. Entre els més coneguts són els segells com Chateau Sungod and Wine Terrer.

3. Hardy - País d'origen: Austràlia

Fundada el 1853, la marca està present en més de 80 països. Entre les més conegudes són les begudes com Eileen Hardy Chardonnay, Syrah i Cabernet Sauvignon Thomas Hardy. Segons la investigació de la consultora Intangible de negocis, la marca està valorada en 10 milions de dòlars.

4. Concha i Toro - País d'origen: Xile

Representant exclusiu d'Amèrica del Sud en el rànquing, la marca nascuda el 1883 va representar el 33% de les exportacions del mercat competitiu a Xile. Una de les seves prioritats és la marca Caseller del Diable, les vendes globals van augmentar un 8% el 2012, segons xifres oficials.

5. Yellow Tail - País d'origen: Austràlia

Creada el 2001, la marca es va convertir ràpidament en una de les més grans històries d'èxit de les exportacions d'Austràlia. Ara, l'empresa inverteix la seva expansió al Regne Unit. Entre les seves marques més conegudes són el tipus de formació d'escuma, l'Shiraz, Garnatxa i la Chadornnay.

6. Sutter Home - País d'origen: Estats Units

També va néixer a Califòrnia, la marca va créixer en els anys 80 amb l'estratègia d'oferir vins de qualitat a preus assequibles. Els seus vins més coneguts són el tipus rosats i escumosos. Un de l'empresa llança el Zinfandel blanc, 1972, es va convertir en el vi premium de major venda als Estats Units en el moment del seu llançament.

7. Robert Mondavi - País d'origen: Estats Units

El fundador de la marca, Robert Mondavi, és reconeguda pel mercat com el responsable de la construcció de la reputació dels vins del Comtat de Napa, Califòrnia. Les seves marques més conegudes com Napa Valley Chardonnay i Cabernet Sauvignon Reserva.

8. Beringer - País d'origen: Estats Units

Fundada el 1875, la marca va néixer a Califòrnia coneguda nacionalment pels seus segells com Moscato, i més tard per les begudes segment de luxe. Per expandir-se més enllà del mercat dels EUA, la companyia va invertir en societats centrades en el turisme europeu, tornejos de golf, principalment internacionals.

9. Lindeman - País d'origen: Austràlia

Amb una reputació mundial per a l'elaboració de vins de qualitat a preus raonables, la marca nascuda a Austràlia el 1843, sempre ha tingut un bon exercici de les exportacions. Ara, l'empresa inverteix en l'expansió dels mercats de Sud-àfrica i Xile.

10. Cala de Jacob - País d'origen: Austràlia

Fundada fa 160 anys, el vi australià va augmentar un 1,5% en el volum de vendes en el mercat intern del país en 2012, mentre que va guanyar impressionant salt de 32% en el consum a la Xina. Segons la consultora Brand Finance, una marca està valorada en 338 milions de dòlars.

Font: Examen

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN