Nakon pripreme samog vina, klasa sastoji se od 22 studenata dobit će ruke Adrian Crumb Potvrda o završetku tečaja

Nakon što se okupe u toku jedne godine nakon razvoja cijele 2013 sezone - berbe kao što vrhunac kada merlot sorta vinificaram - diplomanti trećem razredu tijekom crnih vina Winemaker Vino Škola zrna su, između 28. i 30. lipnja u sjedištu vinarije u Bento Gonçalves / RS. U ovom posljednjem susretu, studenti definirati rez vina elaboriranih i prisustvovati maturalne u posebnim tematskim večeru, pripremljen u SPA vina.

Prvi sastanak skupine održan je u kolovozu 2012, kada je skupina održala svoju ljetnu rezidbe u vinogradima i vinarske tehnike naučene u vođenju biljaka. U studenom su proučavali vegetativni ciklus vinove loze i održava zelene rezidbe. U ožujku, bere i odabrali najbolje grožđe koje su dovele do vina vinara.

O programu:

Vinar Program se sastoji od tri modula: prvo, s ciljem izrade crnih vina, drugi, za proizvodnju pjenušava i javlja se u Bento Gonçalves / RS i dolini São Francisco / BA, i drugo, za bijela vina, što se događa u kampanji / RS regiji. Sljedeći moduli moraju se poštivati, sudionik ne može početi s drugom ili trećem modulu, zbog treninga i sadržaja.

Prvi modul (Winemaker - crno vino):

Kroz njega, možete izvući svoj crno vino u vinariji jezgrama pomoću svoje grožđe, i profesionalne strukture. Program uključuje sve, od uzgoja vinove loze, rezidbe i druge aktivnosti na terenu, uvijek vođena agronoma i vinara, napraviti vino, ostavljajući žetve, svi procesi proizvodnje vina (kućanstva stopala kadom, analize itd .) doći do starenja vina, posjekotine i definiranje oznaka (prilagođeno za svakog sudionika).

U razdoblju od četiri posjeta, sudionici su odsjeli u luksuznom hotelu i Spa učiniti Vinho Caudalie, koji se nalazi nasuprot jezgrama. Sudjelovati u posebnim degustacije, tematske večeri i izvan nje i usklađene ručkove.

Vino od strane vinara Merlot je program koji se može dobiti na vašem rezanje druga vina, koje će odrediti skupine. Jedinstvena vinograd vinar je jedan od najboljih vinogradarskih parcela obitelji, a nalazi se u sklopu Lota 43, u Dolini Vinogradi demarcated regija.

Cijeli program se provodi vinar obitelji, Adriano zrna, i sve tehničko osoblje tvrtke, od agronoma, vinara, do laboratorijskog osoblja i vinarije.

Program počinje u kolovozu, gdje su aspekti oslovljava kao: vinogradarstvo, uzgoj, obrezivanje i sve agronomskog dijela. Vrijednost programa je 12 $ 000, uplaćen u 12x bez kamata, preko banke. Vrijednost uključuje smještaj, prijevoz iz Porto Alegrea, ručak i večeru i sve aktivnosti i degustacije prijedloga, plus 10 kutije od vina sklopio s prilagođenim etiketi.

Sljedeće izdanje crnih vina vinara (Modul I), samo naravno takve vrste u Latinskoj Americi, s početkom u kolovoz 2014, a već otvoren pred-registracija.

Slijedite me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | CBN