L'enòleg Dal Pizzol, Dirceu Scotta, és el nou president de la Unió Brasilera de Vitivinicultura (Uvibra). L'elecció es va dur a terme a la tarda del dilluns 27, a la Junta General d'Accionistes a la seu Dal Pizzol. Scotta s'ha compromès a presidir l'organització en el bienni 2013 - 2014, ple d'alè per enfrontar els reptes del sector vitivinícola.

Dirceu diu que el seu treball es centrarà en continuar els treballs iniciats en l'administració anterior, pel president Henrique Benedetti. Scotta veu la indústria necessitat lluitant per vi de baixa els impostos, treballat el Comitè d'Impostos. Entre els reptes, l'enòleg recorda l'enfocament del sector amb l'entitat. "Volem estar més a prop de la classe de vi, ja sigui a través de grups tècnics de treball per millorar la qualitat de la matèria primera, o la participació de l'empresa amb l'entitat", diu.

Aquest no és el primer compromís que l'enòleg porta al món del vi. Scotta ha servit dues vegades president de l'Associació Brasilera d'Enologia (ABE) en els anys 2004 i 2007. També va ser elegit l'any passat, Enòleg de l'Any. Ha treballat durant més de 20 anys com a enòleg de Dal Pizzol Fine Wines que no funciona només en el format de vins i escumants sinó que també coordina el procés de tast i la indústria del màrqueting.

Segueix-me -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Ràdio CBN