Rejs til Portugal

Efter at have talt om Vinho Verde, Dão, Bairrada ifølge de delikatesser, som talte om Grisling Bairrada dag giver jeg kontinuitet til bemærkningerne fra turen taler om en anden af de syv vidundere i den portugisiske gastronomi, Serra da Estrela-ost.

At vide nøje, bloggen Living Life besøgte Quinta da Lagoa, en af 16 små landmænd "certifikater", som ligger i landsbyen Canas de Senhorim, kommunens Der, (School Street, No. 107 - email: - tel - 351 96 679 6448), der har en udgang 8000 kg om året.

Der blev jeg mødt af Jorge Figueiredo, dyb viden om Queijo Serra da Estrala og ejer af Quinta. Figueiredo forklares ved lavere produktion, den korrekte måde at værdsætte og harmonisere denne såkaldte delikatesse.

Produktion

Serra da Estrela-ost er produceret med mælk fra bordaleiras får, der har en lav mælkeproduktion, opvejes af det høje fedtindhold. Dens koagulation er lavet med den tidsel blomst. Blomsterne tørres, formales, fortyndet i vand og tilsat til mælken. Det overføres derefter til en klud lommetørklæde på en metal bænk, der skal bearbejdes manuelt. Der er en lavet med stofpose, som presses flere gange for at fjerne serummet. Massen overføres til figurer, der presses i en mekanisk tryk for at fjerne det meste af serum. Derfra begynder at hærde i et koldt kammer. Ved afslutningen af ​​processen det indre af osten fik en semi blød masse, buttery, med en gullig tynd skorpe. Produktionen tager mindst en måned. Først da er trykket, pakkes og sælges. Langvarig healing, for et eller flere år, giver mulighed for Serra da Estrela-ost en langt mere intens smag, værdsat af kendere.

Hvordan man genkender en Serra da Estrela-ost "legitim"

1 - beskyttet oprindelsesbetegnelse

2 - europæisk symbol for produkter med BOB

3 - Certificering Mark, med serienummer. Den ydes til producenterne af den certifikatudstedende enhed.

4 - kasein Mærke (billedet ovenfor), med serienummer. Det tildeles producenter, den enhed, der er ansvarlig for DOP oste Ingen to ens med det samme antal, så det kan overveje en "fingeraftryk", der er anvendt på den i færd med at produktionen, idet skallen fast - ikke aftageligt. I hans fravær kan en ost ikke bære Serra da Estrela pålydende.

Sådan nyde bordet

Så tidligt som service til test af harmonier, søn af Jorge Figueiredo, Pedro, lærte den korrekte måde at klippe og nyde en god Serra da Estrela-ost. Ifølge Peter, skære ost dækning som det sker i Brasilien, er ikke korrekt.

Den korrekte måde at skære er at starte med skåret i halve; og vender tilbage til at slutte de to halvdele med en klud (som ilustarda sekvens ovenfor). Så hold mappen inde i skallen, indtil næste brug. Hvis du foretrækker at forbruge mere hårdt, som jeg foretrækker; udskæring skiftevis den ene halvdel, og den anden, og re-forbinde de to halvdele af den samme form.

En meget interessante oplysninger er, at ligesom vin, ost nyder også "ånder r", så omkring en time efter skiver vil være endnu bedre.

Forslag

Med toast eller brød, acomapnhado af en hvidvin mere udviklet eller uden en rød træ, Dan, hvis muligt. Om en skive tørt kage ledsaget af en portvin. For ost; spidsen er med honning, gratin eller grillet på pladen ledsaget af rødvin. Smøragtig eller helbredes (gammel) også ledsage forskellige slik.

Vedligeholdelse og pleje

Se og drej osten ofte. Beluftning forsinker indtræden af ​​mug. Hvis det mold: Tag klud; pasning vådt papir med vand eller olie. Hvis det fortsætter plaske med vand, skrabe bark med en skarp kniv og seuqe den og erstatte den klud. For at holde i køleskabet kan fryse i skiver eller hele. Gå optøning per portion, på et køligt sted at måle din appetit.

Marketing i Brasilien

Forbudt at indtaste Brasilien for manglen på landbrugsministeriet certificering, er i dag efter at have gennemført en række agentur anmodninger markedsføres frit her. Priserne for et stykke på 500 g spænder fra $ 125 til R 200 dollars.

Forstå mere her:

Følg mig -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Radio CBN