Fortsat maraton af shows og events i løbet af ugen af de vigtigste vin Brasilien i Sao Paulo, Blog Living Life atter deltaget i mødet mellem Vine OFF.

Arrangementet blev oprettet for at udnytte strømmen af mennesker i byen på grund af ExpoVinis (betragtes som den bedste i Latinamerika), og også at imødekomme de importører, der ikke har råd, eller ikke har interesse i en handel højere.


Formatet for mødet er vin "Vinsmagning". Ræsonnementet er enkelt. Virker som en caster vin. For én pris, som modtager et glas, er det muligt at imødekomme forskellige mærker, herunder mousserende, hvid, rød, sød, og tale personligt med nogle producenter og Stay tuned for nyheder marked.

Arrangementet uomtvistelig er stigende. Bevis for dette var en ændring af mødested for Morumbi House Farm et historisk palæ af det nittende århundrede, har det en uden for område godt bred, omgivet af grønne områder og air-condition lounge. En meget behagelig plads.


Et højdepunkt af begivenheden var præstation i et unikt rum, hvor 11 vingårde i det første skridt i Veneto er knyttet til Consorzio per la beskyttelse dei vini Valpolicella, præsenterede deres vine ... "Recioto, Amarone, Valpolicella og Ripasso Valpolicella. En rigtig tur gennem Italien. Jeg kunne godt lide meget, lol!


Et andet højdepunkt i messen var at blive præsenteret af Alain Ingles DENICOL Sonia, en kvinde, der gør et fantastisk arbejde, panorering nationale mærker fra små producenter. Hun gennemførte en plads til projektet "Vinheteiros i Brasilien", som smagte vine fra små producenter brasilianere, der endnu ikke kender. Disse vine er forskellige, nogle overraskede mig på en positiv måde i koppen i koppen. Er en del af denne gruppe af vine "love it or leave it" (Age of Winds, Quinta da Figueira, Domæne Vicari ...). Tale mere roligt om emnet.


På ydersiden en bistro blev bygget i samarbejde med Voilà, der tjente små retter, der skal harmoniseres, til særlige priser. Jeg gik fra polpetone!

Deltog igen som korrekturlæser contest Top Fem af messen. Det højeste niveau af vinene var uden tvivl den bedste panel af alle møder.

Herunder er en liste over de bedste vine i begivenheden ifølge juryen, som blev domineret af Amarones.

TOP FEM - Vin Encounter OFF 2013

1 - Antichello Amarone 2008 - Ravin Importør
2 - Tinedo Cala n.2 - 2009 - Import af Domno
3 - Amarone Scriani 2008 - uden at importere
4 - Chilcas Cabernet Franc 2010 - Max Brands
5 - Amarone Tenuta Chiccheri 2007 - ingen importør

Afsluttende bemærkning: Det var en fornøjelse at overvære, mødes med venner og udveksle ideer om verden af vin. Det er klart at realisere Det stigende antal kvalitative begivenhed ING kvaliteten af ​​plads, deltagere og række etiketter bevis. Tillykke Daniel og Beto. Den meget suc $ for dig!

Følg mig -> Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Radio CBN