Η εθνική βιομηχανία οίνου αντέδρασαν αρνητικά στην επιλογή της σαμπάνιας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 επίσημο ποτό. Η απόφαση της FIFA αφήνει έξω το προϊόν β Το θέμα συζητήθηκε την Τρίτη (26.3) κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Γεωργικής Κοινοβουλευτικές Μετώπου (FPA), στην οποία συμμετείχαν από τους συμβούλους του Gaucho πόλη του Γκαριμπάλντι, που θεωρείται η αφρώδη Εθνικής Πρωτεύουσας. James Ferranti (ΡΡ) και Leandro Delazeri (PP) ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών στον αγώνα για την ένταξη των αφρωδών μεταξύ τους χορηγούς του τουρνουά. "Πρέπει να είμαστε τοπικιστικά και άλλες χώρες και προσπαθούν να ενθαρρύνουν Βραζιλίας αφρώδης οίνος», συνόψισε Ferranti.

Η FPA εξέφρασε τη ρητή υποστήριξη για την πρόταση και θα ξεκινήσει μια κινητοποίηση από τον Αστικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να ζητήσει την εγγραφή του αφρώδους οίνου που παράγεται σε Rio Grande do Sul είδα στις εορταστικές εκδηλώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κογκρέσσου Jerome Goergen (PP-R) και επέκρινε την πρόταση, λέγοντας ότι ήταν παράλογο.

"Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που δεν ανταρτών σε μια έκθεση αυτού του είδους. Απολαύστε ένα ξένο προϊόν σε δημόσια χρηματοδότηση περίπτωση τα χρήματα είναι κάτι το απαράδεκτο, ειδικά για μια ιδιαίτερα βραβευθείς τομέα σε διεθνές επίπεδο και ότι χρειάζεται τη στήριξή μας ", απάντησε ο βουλευτής.

Το 2012, ο Jerome ξεκίνησε ένα κίνημα για την υπεράσπιση της εθνικής κρασί ως επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζοντας πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από τον Υπουργό Αθλητισμού Aldo Rebelo.

"Εκείνη την εποχή έχουμε κερδίσει τη διαφορά με το κρασί της Χιλής. Τώρα, ας ξεκινήσουμε ένα εθνικό κίνημα για να δείξει στον Πρόεδρο Dilma Rousseff θα πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να αποκαλύψει αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα ", δήλωσε επικυρώσει το βουλευτή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία Οινοποιείο Γραμματεία του 2011, το Rio Grande do Sul συγκεντρώνει 751 οινοποιεία (ιδιωτικές και συνεταιριστικές), μικρές, μεσαίες και μεγάλες. Μαζί επεξεργασία περίπου 700 εκατομμύρια κιλά σταφύλια το 2012. Σύμφωνα με την Ένωση του Rio Grande do Sul Βιομηχανιών Οίνου (Sindivinho-RS), οι εταιρείες αυτές παράγουν περίπου 3.300 άμεσες θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook