Den Routhier og Darricarrère vin, Rosario do Sul - Kampagne Gaucha - er en af 10 finalister Winestars World-konkurrencen, der afholdes parallelt med Prowein i Düsseldorf, Tyskland, en af de største messer.

Konkurrencen vurderer udover kvaliteten af ​​vin, spørgsmål som emballering, ledelse, shopping, vinfremstilling, prisstrategi, markedsføring og forretningsplan, og sikrer adgang til de globale markeder.

Den vin, der deltager i dette valg er Red - Routhier og Darricarrère- allerede kommenteret her på bloggen, en af Cabernet Sauvignon og Merlot, der innoverer gennem hans label med en masse kreativitet og dristighed.

Den sidste fase af konkurrencen blev præsenteret Live tirsdag den 26. marts, da otte af de største købere af Europa kender de 10 finalister.

Den Routhier og Darricarrère blev oprindeligt klassificeret blandt de bedste 100 etiketter senere blandt de 20 finalister, og nu kommer det sidste skridt, hvor det vil blive præsenteret for dommerne en video med en kort historie om vingården og oplysninger om rødvin.

Den store præmie i denne konkurrence er indsættelsen af ​​brand univers af de største køb markederne i Europa.


Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook