Webstedet for Cellar Magazine offentliggjorde i dag en historie for vinelskere, der også elskere af en god film. Listed fem af de bedste film, der beskriver drikken. Se nedenfor:

Sideways: Måske er det bedst husket film, når det kommer til vin, Sideways fortæller historien om to venner, en af dem i sin polterabend, hvilket gør en tur gennem californiske vingårde. Det var denne film, der hjalp Pinot Noir til at blive en USA stjerner.

Mondovino: Filmen, en fælles produktion af Argentina, Frankrig, Italien og USA og instrueret af Jonathan Nossiter gør et forskningsprojekt om globalisering, have vin som baggrund. Fortæller om "krig" mellem de vinproducerende familier, især i Californien og Bourgogne. Blev vist på Cannes, nomineret til De Gyldne Palmer, og Cesar nomineret i kategorien European Film.

Et godt år: Den lange, stjernespækket Russell Crowe er hovedpersonen tvunget til at vende tilbage til Frankrig efter drabet på sin onkel, som havde ingen arvinger. I et forsøg på at sælge vinmarker og onkel tilbage til USA, vil Max gradvist genopdage livets værdier.

Vicky Cristina Barcelona: Bare for at være en Woody Allen-film allerede fortjener en plads på listen. I det, kan vinen blive nomineret til en Oscar for bedste mandlige birolle, fordi det er til stede som en escort, trioen stjernespækket Javier Barden, Scarlet Johanson og Penelope Cruz, i hans eventyr i den spanske by.

Dom af Paris: Den mest berømte af den moderne verden prøvesmagning blev spillet af Randall Miller i filmen af samme navn, der fortæller historien om den dag, 24 Maj 1976, hvor det i en blindsmagning, de californiske vine var evalueres bedre end den franske . Epic.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook