Сайтът на изба списание публикува днес една история за любителите на виното, които също са любители на един добър филм. Изброените пет от най-добрите филми, които разкриват, че напитката. Вижте по-долу:

Отбивки: Може би най-добре запомнят филма, когато става въпрос за вино, Отбивки разказва историята на двама приятели, един от тях в своята ергенско парти, което прави една обиколка из калифорнийските винарни. Той беше този филм, който помогна Pinot Noir да се превърне в САЩ Stars.

Mondovino: Филмът, съвместна продукция на Аржентина, Франция, Италия и САЩ и режисиран от Джонатан Носитер, прави изследване на глобализацията, като вино, като на заден план. Разказва за "войната" между семействата винарски, особено в Калифорния и Бургундия. Бе показан на фестивала в Кан, номиниран за Златна палма, и Cesar номиниран в категорията Европейската филмова.

A Good Year: The Long, с участието на Ръсел Кроу, главният герой е принуден да се върне във Франция след смъртта на чичо си, който не е имал наследници. В опит да продадат лозята и чичо обратно в Щатите, Max постепенно ще преоткриване на ценностите на живота.

Vicky Cristina Barcelona: Само за това, че един филм на Уди Алън вече заслужава място в списъка. В него, виното може да бъде номиниран за Оскар за най-добър поддържащ актьор, защото тя присъства като ескорт, триото с участието на Хавиер Barden, Scarlet Йохансон и Пенелопе Круз, в неговите приключения в испанския град.

Решението на Париж: Най-известният от модерния свят дегустацията бе изигран от Рандал Милър в едноименния филм, който разказва историята на деня 24 май, 1976 г., когато, в сляпа дегустация, калифорнийските вина са по-добре оценени от французите . Epic.

Следвайте блога Жилищна Животът на Twitter

Насладете се на страницата на блога Living Животът на Facebook