Per celebrar el llançament de la collita de Toro Loco 2012, el vi de més èxit de tots els temps del comerç electrònic brasiler, el www.wine.com.br , celebrada ahir a la nit en un sopar per als periodistes i els clients al restaurant a Soeta victòria.

A més de diversos membres de l'equip del vi, entre ells, Rogerio Salume (President), el sommelier Manuel Llum i el Hunter Wine Ariel Pérez, l'esdeveniment va comptar amb la presència Benoit Calvet, president del celler BVC Bordeuaux, i la seva filla, Charlotte Calvet , representant mundial de la marca Toro Loco.


Polèmica a part, Manuel Llum (esquerra), va destacar la proposta de vi, que per la seva cost-benefici i la comercialització d'apel·lació, va portar molts consumidors de cervesa pel vi. I ho van aconseguir. Hi va haver més de 300 000 ampolles venudes.

L'esdeveniment que va començar el regat Montaudon bon Champagne, acompanyat de bons aperitius, seguint amb un sopar harmonitzada, on es van servir dos plats principals per harmonitzar amb Toro Loco 2012 El menú, preparat per a l'ocasió, va estar a càrrec de Barbara i Pablo Verzola Povon.

El bloc Viure la vida era present i emet opinió sobre la nova temporada - La temporada 2012 en la copa segueix el mateix estil. Un vi llest per beure, fàcil, sense l'obligació. No obstant això, més alegre i franca, més que el 2011 Nas molt afruitada, que es confirma a la boca, amb tanins suaus i bona frescor. Em va agradar.

Crèdit de la foto: Rafaella Reis

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook