Xile Algú sap com fer vins que complauen el paladar dels brasilers.

La Senyal, icona vermella, el resultat d'una col · laboració entre Eduardo Chadwick (Errázuriz) de Xile i la família tradicional californiana Mondavi, és tot aquest èxit.

La idea del seu naixement era mostrar al món que Xile va ser capaç d'elaborar un vi car TOP que feia joc amb el bol del seu valor.

Perquè no va escatimar cap esforç. Vinyes pròpies es van plantar en terroir apropiat, sota el sol de la tarda, calenta, per estendre la maduresa del raïm. Al principi fins el resultat de la primera collita, Senyal ser desenvolupat parcel amb una selecció de les millors barriques de vinyes Errázuriz també a la Vall de Aconcágha.

El resultat és un tall de Cabernet Sauvignon, Carmenere, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot. Madura durant un llarg període (18 mesos) en bótes (90% nou) i 12 mesos després de graduar mescla.

El nom significa Senyal "signatura", "signe", o "password".Personal Avaluació: - Xile - ST (93+) 14.5% - la Vall d'Aconcagua - R $ 498,00 - Ampliar - (Presentat per André Andrès)

Visuals foscos, molta fruita, amb tocs xàrters, xarop de pruna i el torrat. En boca mostrar potent, ja suau, ben equilibrada amb la fusta. Fruites lluny. Impressiona amb la concentració. Calent, però no alcohol. Després de tot són el 14,5% d'alcohol, no va aparèixer. A vinhaço, que ja ofereix molt plaer, però millorarà en gran mesura amb el temps l'ampolla.

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook