El millor blanc fet amb raïm Sauvignon Blanc que sabia últimament no va venir de Xile, però França, més exactament de la Vall del Loira, on "Didier Dagueneau" va resultar ser un tipus de vins de Pouilly Vaig fumar mag,. Didier era una figura única, Hippie aparença (pelut i barbut) tenien cap formació en enologia i utilitzar mètodes inusuals de producció per a la regió, com la fermentació en bótes.

Després de la seva mort al setembre de 2008 després de 52 anys d'edat, víctima d'un accident d'ultralleuger, els seus fills Benjamin i Charlotte van seguir els seus principis a la recerca de la màxima expressió de la Sauvignon Blanc. Domaine Didier Dagueneau fins i tot augmentant 3-27 hectàrees seva àrea encara es considera un celler garatge.

Els vins del celler són: Blanc Vaig fumar de Pouilly, Pouilly Vaig fumar en Chailloux, Buison Renard, asteroide, Pur Sang i Silex (la part superior del vi). Després d'un període sense importador al Brasil, va tornar a les mans de la Casa de Flora i venut en la victòria per la Ville du Vin. No són barats, però molt coincideixen expectativa. Començar a 350,00 i pujar a 700,00 reals.

Valoració personal:
ST (95+) - Didier Dagueneau "Pur Sang" - 100% Sauvignon Blanc

  • El vi per copa impressiona amb aromes ja obertes en el primer pla de fruita (meló, préssec, mango, mandarina) Llum Floral i fort caràcter mineral. En boca es presenta amb untuositat llum suau, fruita combinant i frescor. Perfil mineral dominant, molt elegant i persistent. Un blanc enlluernador, únic, que mostra el raïm Sauvignon Blanc en la seva esplendor.

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina del bloc Viure la Vida a Facebook