Cada vegada més el gust dels vins portuguesos. Aquesta predilecció es va confirmar en una degustació informal la setmana passada amb els vins de Lisboa, i la presència del Director d'Exportació de Quinta do Pinto, Pedro Fonseca, a la vorera del restaurant argentí La Dolina.

Amb gran tradició vitivinícola, Swindon, un petit poble de Lisboa és una terra coneguda cases de vi, Chocapalha, Quinta do Monte D'or, panques, entre d'altres. Els productors ja es respecten els noms que conformen el que alguns anomenen la Granja de Swindon.

Quinta do Pinto és un projecte relativament nou, que promet unir-se a les bones cases de vi a la regió. Durant molt de temps abandonada, renascut fruit de la passió d'un enòleg que vol deixar la seva empremta.

Comprat el 2003 amb el nom de Quinta do Anjo per Afonso Pinto, la propietat va ser abandonada, però tenia una història de connexió amb el vi des del segle XVII. 100 hectàrees van ser modificats de forma ràpida, amb la plantació de raïms que mostren el gust francès del propietari, Marsanne, Roussanne, Viognier, Cabernet, Chardonnay, entre 19 varietats locals i internacionals plantats allà.

La Quinta do Pinto nom va sorgir perquè el vi que es produeix en el segle XVII, aquesta propietat valia més que un Vintém, Pintos, un petit corrent moneda d'or en el moment. Més informació sobre el vi aquí .

El vi sabia a dos vins, un blanc i un vermell. Les primeres vinyes Lasso Verema Seleccionada 2010 - ST (88) - R $ 90,00 - un de blanc amb un tall inusual, varietats portugueses (Arinto, Fernão Pires) amb petita porció de Francès (Sauvignon Blanc i Chardonnay). Va mostrar un ull de color groc daurat, aroma intens amb notes de tropical, floral i fruita mineral. Fàcil de beure, amb bona acidesa, una mica de cremositat, demanant menjar.

El negre Vinyes
Lasso Verema Seleccionada 2009 - ST (88) - R $ 90,00 - és també un tall amb raïm portugueses (Touriga Nacional) al llarg dels francesos (Syrah i Cabernet Sauvignon), amb estadi durant 9 mesos en bótes de roure francès. Fosc Visual. Un vi amb una fruita com passificada, evolucionant cap a melmelada de figues. Equilibrat i amb bona concentració a la boca. Ready, sinó que ha d'evolucionar bé a l'ampolla. També demana menjar. Es va harmonitzar amb una Sanduba (a la foto) i el Tagliatta (a baix). Una gran combinació.

Els vins són importats per la Germandat .

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook