Μεταξύ τους κύριους στόχους μου για το 2013 είναι να πίνουν λιγότερο, αλλά με μεγαλύτερη ποιότητα, κατά προτίμηση ζωμοί που δεν ξέρω ακόμα. Και αυτό μοιάζει με τα πράγματα πάνε καλά. Ούτε ξεκίνησε η χρονιά καλά και είμαι έχοντας ευχάριστες εκπλήξεις στο κύπελλο. Ένα ήταν M. Sorrel γνωρίζουν το Ερμιτάζ, το 2006, ένα υπέροχο κρασί που εκφράζει το μοναδικό τρόπο την πραγματική ποιότητα των σταφυλιών Syrah.

Hermitage είναι ένα από τα κύρια εκκλήσεις της Rhône, Γαλλία. Τα σταφύλια σας που καλλιεργούνται στην περιοχή από το 500 π.Χ.. Η έκτασή της περιορίζεται μόνο σε έναν λόφο στην πόλη της Tain L'Hermitage. Έχει μια εξαιρετική έκθεση στον ήλιο. Τα κρασιά είναι όπως αποτιμάται ως πρώτες τάξεις του Μπορντό. Συχνά προστίθενται στα κρασιά του Bordeaux για να προσδώσουν περισσότερη δύναμη, το βάθος και το χρώμα. Παράγουν Υπάρχουν κόκκινα και λευκά κρασιά. Στο κόκκινο χρησιμοποιώντας το σταφύλι Syrah, που επιτρέπεται έως 15% λευκά σταφύλια Marsanne και Roussanne. Το αποτέλεσμα είναι ισχυρό, γεμάτο σώμα και πολύπλοκα κρασιά.

Το όνομα θα πρέπει να Hermitage θρύλος τραυματίστηκαν στις Σταυροφορίες, που επιστρέφει για να ζήσει σαν ερημίτης στο λόφο μέχρι το τέλος των ημερών του ιππότη.

Ιστορία του κρασιού

Marc Sorrel προέρχεται από μια οικογένεια εγκατεστημένη στο Tain L'Hermitage για πάνω από έναν αιώνα, όπου ο πατέρας του, ο Henri ήταν συμβολαιογράφος. Πάθος για την αμπελουργία, που ανήκει 3,4 εκτάρια αμπελώνων σε Hermitage, πωλούν τη σοδειά τους στους εμπόρους μέχρι το 1970, όταν αποφάσισαν να παράγουν και να εμφιαλώνουν το δικό τους κρασί. Αυτή η αλλαγή ήταν απόλυτα επιτυχής, παράγουν δύο καλλιέργειες από την ποιότητα, το 1978 και το 1979 με τη μείωση της υγείας του, κάλεσε τον γιο του Marc, χημικός μηχανικός από την εκπαίδευση, να αναλάβει την παραγωγή. Marc Sorrel τότε άρχισε να μαθαίνει την εξειδικευμένη αλιευτική δραστηριότητα το 1982, με μια οινοποιός ο οποίος εργάστηκε με τον πατέρα του. Henri Sorrel πέθανε το 1984, όταν ο Marc βρέθηκε μόνος του ως οινοποιός. Marc 2 στρεμμάτων που κληρονόμησε από τον πατέρα του, ενώ το υπόλοιπο πηγαίνει στους αδελφούς του. Απέκτησε άλλες χώρες σε Hermitage, καθιστώντας το συνολικό αμπελώνα τεσσάρων στρεμμάτων που διερευνά σήμερα.

Οι Αμπελώνες

Οι αμπελώνες βρίσκονται στην Côtes-du-Rhône βόρεια, αριστερή όχθη του ποταμού Ροδανού, με νότια έκθεση, είναι προφυλαγμένοι από τους ψυχρούς βόρειους ανέμους και δημιουργώντας ένα μικροκλίμα μεσογειακή επιρροή. Το σταφύλι Syrah είναι η κύρια ποικιλία της περιοχής, και μία από τις αποστολές της καταγωγής του είναι ακριβώς Tain l'Hermitage. Σε αυτό το terroir, syrah παράγει μεγάλη αρωματική έκφραση και τη δομή πολύ ισορροπημένο κρασί, και μια αργή εξέλιξη, η οποία τους δίνει μεγάλη αξία.

Εξοπλισμός

Το οινοποιείο είναι εξοπλισμένο με 7 δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, με χωρητικότητα μεταξύ 2.000 και 5.000 λίτρα, με αυτόματη καπέλο βουτιά κατά τη διάρκεια της ζύμωσης εξοπλισμού (pigeage). Ένα πνευματικό πιεστήριο χρησιμοποιείται για λευκά σταφύλια. Το υπόγειο θερμαίνεται στους 17 ° C. Οδήγηση της εμφιάλωσης κρασιού γίνεται από τη βαρύτητα.

Tagliatta σερβίρεται εστιατόριο Ville du Vin

Προσωπικά Αξιολόγηση:
ST (95)
- 100% Syrah - 13,2% - 22 μήνες σε βαρέλια - R $ 600,00 - Ville du Vin

  • Όταν άνοιξε φοβάται, οσμές ... όπως πτητική οξύτητα;, rs. Δεν ξέρω. Αλλά μετά από μια ώρα σε καράφα αερισμού άρχισε να ανοίγει και να δείξει το καλύτερό σας. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα κρασιά που ήταν μόνο να μείνει αίσθηση η γεύση άξιζε. Φρουτώδεις νότες θυμίζουν κεράσι και δαμάσκηνο, μαύρο πιπέρι, και ένα ελαφρύ λικέρ. Γεμίζει το στόμα και αφήνει μια μακρά και νόστιμη επίγευση. Καθαρίστε και φρέσκα φρούτα. Ισχυρό, αλλά όχι αλκοόλ. Πολύ ισορροπημένο. Μεγάλη οξύτητα. Ένα vinhaço, δείχνοντας με τα σταφυλιών Syrah πρέπει να εκφράσει.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook