Μήπως το μυθικό Le Pin είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό κρασί στο κύπελλο; Αξίζει τα £ 9,900.00 ρεάλ χρεώνονται εδώ στη Βραζιλία;

Για να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά, πρέπει να καταλάβουμε μερικούς παράγοντες. Όλα ξεκινούν με την οικονομική κατάσταση των αποδεικτικών στοιχείων, που ακολουθείται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, terroir ...

Ούτε καν να χαρακτηρισθεί επίσημα, τα μεγάλα κρασιά της Pomerol ως Le Pin και Petrus έχουν υψηλό, συχνά υψηλότερες τιμές από ό, τι ακόμη και το περίφημο Premier Cru.


Αυτό είναι ένας από τους πιο σεβαστούς κρασιά στον κόσμο. Η ιστορία της ξεκίνησε με την αγορά του ακινήτου pala βελγική οικογένεια Thienpont Σπάνιες το 1979, έχει αυξηθεί σε μόνο "δύο στρέμματα" της γης σε Pomerol (Γαλλία), με αποτέλεσμα σε 600 περιπτώσεις το χρόνο, ένα πολύ μικρό ποσό. Παρασκευάζεται σε ένα υπόγειο ενός σπιτιού τόσο μετριόφρων που δεν λαμβάνει ούτε το όνομα του Château. Μια αληθινή "κρασί γκαράζ". Περικοπή του είναι κυρίως Merlot, με μικρή ποσότητα Cabernet Franc.

Το όνομα προέκυψε Le Pin προς τιμήν του ένα μοναχικό πεύκο που βρισκόταν στην ιδιοκτησία.

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται μια κακή σοδειά, το γυαλί αποδείχθηκε να είναι πολύ κομψό, με σκληρά για να καθορίσουν το άρωμα, τονίζοντας πρόπολη, πολύπλοκες, με πολλές αποχρώσεις. Sole.

Δυστυχώς, η φιάλη δεν είχε επισημανθεί, αλλά η συγκομιδή ήταν σφραγισμένο στο φελλό, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Αυτό το κρασί άνοιξε ο φίλος του Gustavo Βαρελλά προς τιμήν του Antonio Carlos Leite (André Andrés). Εκτός από αυτόν, άνοιξαν ένα Weinert 1983, Balthus 2005 Seña 2007 και Alvear Pedro Ximenez 1927 Τα πάντα εναρμονισμένα με τα όμορφα παστέλ κρέας. Συμμετοχή σε αυτή την γευσιγνωσία πέραν εκείνων που αναφέρονται παραπάνω, εγώ, Sidney Santigo και Rafael Machado ο οποίος άνοιξε ευγενικά DOC Space τους για τη συνάντηση.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook