Den brasilianske røde vine bliver bedre. Identitet bevis er Gran Corte 2009, "high-end vin" lancere winery Casa Gaucho Valduga, en pioner inden for produktion af fine vine i Brasilien med fokus på mousserende, siger, i forbifarten, vidunderligt, fra den enkleste til mere omfattende.

The Identity Gran Corte er parat med en blanding af røde druer, Marselan (en krydsning mellem Cabernet og Grenache), Arinarnoa (en krydsning af Merlot og Petit Verdot) og Merlot, der tilbringer 12 måneder i nye franske barriques. Druerne kommer fra terroir af Crossroads South (Sydøst Gaucho), betragtes som en ny polo vin brasiliansk, som for 12 år siden så målet for forskningen winery. De vine af online identitet alle kommer derfra.

Personlige Evaluering:
ST (88)
- 13,5% - Gennemsnitspris 100,00 dollar - Sheet her

I skålen viste en masse personlighed. Visuel olie uovervindelige. Intens og kompleks aroma, hints af træ, sort blomme i sukkerlage, mynte og en flot baggrund kaffe. Ganen er rund og blød. Strejf af kakao og ristede eg noter, der står i den rigtige foranstaltning, uden at dominere frugt. Potent, med mindre tilsyneladende alkohol. Lækker syrlighed og en vedvarende eftersmag. Nå eskorteret til en bøf poivre.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook