The Wine ( www.wine.com.br ), den største e-handel vin i Latinamerika, har netop modtaget den latinamerikanske Institute of Electronic Commerce (eInstituto) eCommerce AWARD Award Company of the Year i kategorien Nye e Skuespillere handel i Brasilien ved begivenheden E-handel topmøde for Emerging Market.

Valget af vinderne blev foretaget af en gruppe af eksperter og nationale og internationale nævninge, der gennemførte en omhyggelig udvælgelse af de vindende kandidater i de enkelte lande. Prisen består af seks kategorier i ni lande i Latinamerika.

Vinderne af de udgaver af Chile, Costa Rica, Uruguay, Ecuador, Peru, Colombia, Argentina, Mexico og Brasilien konkurrerede i år efter at være reference i deres kategorier. Den endelige konkurrence vil blive i marts 2013.

Den "eInstituto" sammen med regionale partnere i Latinamerika, idealiserede denne pris for at anerkende de mennesker og virksomheder, der gør det muligt at virksomheden over internettet for deres indsats og arbejde.

For Rogerio Salume, en grundlægger og præsident for Vin "prisen er en anerkendelse for alle indsatsen, at vin holdet har optrådt. Vores vigtigste mål er at levere en service af høj kvalitet med fokus på forbrugeren. Vi fandt, at brasilianerne vil have adgang til god markeringer af vine fra alle vin regioner i verden og købe og modtage deres WineBox med sikkerhed, bekvemmelighed og komfort, "siger han.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook