El Vi ( www.wine.com.br ), el més gran de vins de comerç electrònic a Amèrica Llatina, acaba de rebre l'Institut de Comerç Electrònic (eInstituto) ADJUDICACIÓ eCommerce Award Empresa de l'Any d'Amèrica Llatina en la categoria Nous electrònic Actors commerce al Brasil en l'esdeveniment La Cimera de comerç electrònic per a mercats emergents.

L'elecció dels guanyadors va ser realitzada per un grup d'experts i jurats nacionals i internacionals que van portar a terme una acurada selecció dels candidats guanyadors a cada país. El premi consisteix en sis categories en nou països d'Amèrica Llatina.

Els guanyadors de les edicions de Xile, Costa Rica, Uruguai, Equador, Perú, Colòmbia, Argentina, Mèxic i el Brasil van competir aquest any després de ser referència en les seves categories. La competició final serà al març de 2013.

El "eInstituto", juntament amb socis regionals a Amèrica Llatina, va idealitzar aquest premi per tal de reconèixer a les persones i empreses que fan possible el negoci a través d'Internet pel seu esforç i treball.

Per Rogerio Salume, fundador i president de Vi ", el premi és un reconeixement a tot l'esforç que l'equip vi ha estat duent a terme. El nostre principal objectiu és oferir un servei de qualitat centrada en el consumidor. Trobem que els brasilers volen tenir accés a una bona selecció de vins de totes les regions vinícoles del món i comprar i rebre la seva Winebox amb seguretat, comoditat i confort ", diu.

Seguiu el Blog Viure la Vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina del bloc Viure la Vida a Facebook