Confesso que els vins produïts amb raïm Pinot Noir tot just m'atrauen, fins i tot en els confins de Borgonya. Potser la meva pròpia culpa. Mai vaig tractar d'aprofundir, provant unes quantes etiquetes. Però aquesta història està canviant. Em comprometo a aplicar en aquest assumpte, lol.

En un sopar recent amb amics que vaig conèixer Sol Sol Pinot Noir 2008, una còpia de l'Amèrica del Sud per a mi que em va fer canviar d'opinió. Ser el millor Pinot Noir vaig provar avui. Es prepara Aquitània al sud de Xile, situada a uns 650 km de Santiago de Traiguén.

Evaluació personal: ST (93) - Xile - Traiguén - 13% - 100% Pinot Noir - criança en bótes de roure francès durant 12 mesos - R $ 118,00 - Importació Zahil

  • Visual presenta un color robí fosc, sense evolució aurèola. Complex en nas, fruita vermella (cirera), notes florals, mentol i tocs elegants de roure. Boca elegant, amb bona acidesa, bon cos i l'equilibri. Evolucionat molt en la copa, amb diversos matisos de sabor i aromes. Encara jove, va mostrar molt caràcter i un gran potencial d'envelliment. A marc!

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook