Την περασμένη εβδομάδα, μετά από πρόσκληση του φίλου μου Carlos Meneghel, θα ελέγχουν στενά το νέο κατάστημα Zanatta πρόταση Κατάστημα κρασιού, κρασί στο πεζοδρόμιο. Για εσάς που σας αρέσει το κρασί, αλλά δεν μου αρέσει η "φρεσκάδα" που περιστρέφεται γύρω από αυτό, θα εγκρίνει. Κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα, ο ιδιοκτήτης σπιτιού Olair Zannata και έναν εκπρόσωπο της κάθε κρασιού με απλό τρόπο, με τραπέζια στο πεζοδρόμιο για να αποδείξει διάφορες ετικέτες και διάφορα σνακ. Επενδύσεων είναι 60,00 ρεάλ.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Avenida Carlos Gomes Sá, 730, δίπλα στο σούπερ μάρκετ Perim, Mata Beach, Vitoria-ES. Εκεί θα βρείτε καλή εξυπηρέτηση, και πάνω από 400 ετικέτες για να επιλέξετε κρασιά με έμφαση στη σχέση κόστους-οφέλους. Η λειτουργία του σπιτιού είναι από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 12 ώρες για 0h. Τηλέφωνο: (27) 3026-6440

Ποιος διέταξε η τελευταία γεύση ήταν ο οινοποιός Fabian Houjeije (όρθια) του κρασιού Ουρουγουάης Antigua Bodega Stagnari, που εισάγονται από τη Βραζιλία στο Wine Νότια Made ένα κρασιά tur από Stagnari δύο απλούστερες ότι το κόστος κατά μέσο όρο σε ρεάλ 39.00 Osiris σας Tannat Reserva, ένα κρασί από 200.00 ρεάλ που αξίζει πάνω γραμμή κατάστασης.

Antigua Bodega Stagnari παράγει κρασιά από το 1880. Έχει μια συνολική παραγωγική δυναμικότητα του οινοποιείου έρχεται σε 2,4 εκατομμύρια λίτρα, αλλά σήμερα παράγει 840.000 φιάλες σε 30 στρέμματα ιδιόκτητους αμπελώνες με στελέχη που εισάγονται από τη Γαλλία.

Η Ουρουγουάη είναι ένας μικρός παραγωγός κρασιού στον κόσμο, αλλά έχει μεγάλες μορφές στις εξαγωγές και την εγχώρια κατανάλωση. Ρίχνοντας μια μικρή περιοχή και ακόμα μέτρια επενδύσεις, τα αποτελέσματα της Ουρουγουάης παραγωγών είναι ελπιδοφόρα. Έχετε μεγάλη είσοδο και την αποδοχή στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Βραζιλία, ξεπερνώντας μεγάλους παραγωγούς, όπως η Αυστραλία, η Γερμανία και ακόμη και η Ισπανία. Έχουν η τέταρτη μεγαλύτερη παραγωγή στη Νότια Αμερική και τα κρασιά της αποκτούν κακή φήμη αργά για την φινέτσα και την ποιότητα. Περιφερειών και Suroeste Sur, κοντά στον Ατλαντικό Ωκεανό, έχει το καλύτερο κλίμα και να παράγει τις καλύτερες ετικέτες της χώρας, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες νύχτα και καλή βροχόπτωση.

Τα κρασιά: Chardonnay * 2010, με αρώματα εσπεριδοειδών, floral, μέτρια οξύτητα. * Tannat / Merlot 2009 με Tannat 60%, περνά έξι μήνες σε βαρέλια, στρογγυλό, μαλακό, καλούς καρπούς ... εύκολο να πιει Tannat 2009, οκτώ μήνες σε βαρέλια, Da Ragazza γραμμή:. Πιο ισχυρή, ελαφρά τανικό, πηγαίνει πολύ καλά με τυρί και μια ισχυρή κόκκινο κρέας. * OsirisTannat Reserva 2006, ξοδεύει 12 μήνες σε βαρέλια, βελούδινη, λιπαρό, φρουτώδες, ένα Belza κρασί με ​​το ποτήρι.

Oswaldo Oleari φίλος μου και πολύ καλός δημοσιογράφος ήταν επίσης εκεί, ελέγξτε εδώ
σημασία τους στην Don Oleari Dot Com.

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter

Απολαύστε τη ζωή blog της σελίδας Living on Facebook