Winelands verë dërguara nga klubi. Këtë herë ajo ishte një Portuguese elegante Red (Douro), prodhuesi i Coimbra Mattos. Është përgatitur me rrushit 100% Tinta Amarela (Trincadeira) dhe iu nënshtrua 12 muaj në fuçi lisi frëngjisht.

Kur ne flasim për verërave Douro vetëm kanë të bëjnë me një trup të dendur, e vështirë dhe e nxehtë (alkoolit). Por xhami ishte një tjetër bisedë.

Vlerësimi Personal:
ST (87)
- Quinta dos Mattos Reserve Tinta Amarela 2006-13% - R $ 89,00 dhe R $ 49,75 për anëtarët e klubit Winelands.

  • Visual kujdesur për brownish, pa sedimenteve, të pastër dhe të ndritshme. Nose me shënimet e frutave të kuqe, lule, vegjetale (rrushi papjekur), dhe një sfond të vogël prej dheu. Shije tregoi të hijshme, të lehtë, të butë, dhe fruta balanca aq i mirë mes aciditetit dhe alkoolit. Final këmbëngulje mesatare. Një verë që kurrë nuk gomave, të lehtë për të pirë dhe gastronomik.

Ndiqni jetojnë jetën në Twitter Blog

Gëzojnë e faqes Blog Living Jeta në Facebook