Ystäväni, kokit Emilio Farfan Recchia ja Ivan Di Cesar (entinen Argento Parrilla), joka tunnetaan työskennellä yksi Argentiinan ruokia, päätti ryhtyä yrittäjiksi. Avattu La Dolina, pieni ravintola yksinkertainen ympäristö ja laiha valikko, joka on vapaus harjoitella enemmän tekijäkäsitykseen keittiö. Classic Empanadas kanssa criollo kastike saanut näkyvyyttä valikosta kanssa yhtätoista. Uutuus on Hermanos ja sandubas Lomitos kanssa kodikas kosketus, tehty grillattua lihaa. Talossa on myös tarjolla makkaraa ja lihaa vuonna Parrilla. Intohimoinen viiniä, palvelu on laadukasta. Kupit tarkoituksenmukaista ja laaja valikoima viinejä, joissa asiakas valitsee shop puolella, Zanata Wine Store, ja maksaa hylly hinta. Jos päätät ottaa oman talon viiniä, korkki maksaa 15,00 dollaria. Ja mieluummin olutta, Quilmes on 1 litran pullo 18.00 real.

Näyttää pirun empanada valmis, että kauneus. Todelliset kustannukset 4,50 ja tulee lämmin, mukana criollo kastike ja varsin täyte. Tarjoillaan laatat ... todellinen viehätys!

Aivan kuten Empanadas, löysi ruoka herkullista. Hame pihvi on super ilmoitettu, melko pehmeä ja maukas.

Paikka on yksinkertainen: on parveke ja pöydän loungessa, mutta mielestäni nämä taulukot jalkakäytävällä on erittäin ilmoitettu.

---------------------------

Osoite: Av. Carlos Gomes de sa, # 730, Kauppa 8, edessä pizzeria Bixiga -. Mata Beach Vitória / ES

Toimitusaika: jakelupalvelu suunnitellaan joulukuun alussa.

Aukioloajat: tiistaista sunnuntaihin 18-0 tuntia.

Puhelin: (27) 3207.7944 ja 9274.6410

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa