Mindazoknak, akik követik a blog tudja az én nagy szenvedélyem a régi borok, fejlődött. Általában mi lett vele hivatkoznak a bor a Loire, amely elméletileg hosszabb életűek, és nem ad hitelt a brazil borok, azt gondolva, hogy azt a képességét, hogy fejlődjön a minőség. Ez a koncepció, vagy pre-koncepció lehet változtatni egy látogatás a borospincében ritka Don Laurindo a Valley (RS). Ott Rogan Brandelli érdekel drágán irigylésre méltó pince borait a pincészet, amely él a ritka évjáratú és a régi, néhány több mint 30 éve.

A 26/09 az idén jártam a borászat és megkóstolta a második alkalommal az első Tannat kidolgozott, 1995-ben. ), Morgana Miolo ( Diretora de Marketing da Miolo ), Marina Rossi ( IstoÉ Dinheiro ) e Gilmar Gomes ( Fotógrafo ). A verseny zajlott hajnalban a barátokkal Gil mecset ( blog Wine for All ), Orestes Andrade Jr. (Ibravin) Morgana kernelek (marketing igazgatója mag), Marina Rossi (IstoÉ pénzt), és Gilmar Gomes (fotós). Ez egy csodálatos este, ahol a bor megerősítette, hogy képes korú minőség. Van kóstoltam bort, amit leírjuk fokozatosan.

Személyes Értékelés: ST (91) Don Laurindo Tannat 1995

Visual barnás, gyönyörű halo evolved (narancs). Aromák utalva bor "Rioja", a jegyzetek a hús, öreg fa, méz, együtt fűszerek és szárított gyümölcsök. A szájban mutatott puha, gyümölcsös jellegű, megerősítve az orr, kerek, jó savak és hosszú lecsengés. Evolved nagyon jól. Egészség!

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitter

Élvezze a lap blogja életet a Facebook-on