Όλοι όσοι ακολουθούν το blog γνωρίζουν τεράστια πάθος μου για εξελίχθηκε παλιά κρασιά. Κανονικά έχουμε συνηθίσει ως αναφορά για τα κρασιά του Λίγηρα, η οποία θεωρητικά είναι μακροβιότερα και όχι δίνοντας τα εύσημα στους Βραζιλίας κρασιά, νομίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί με την ποιότητα. Αυτή η έννοια ή προ-αντίληψη μπορεί να αλλάξει με μια επίσκεψη στο κελάρι κρασιού σπάνια Don Laurindo στην Κοιλάδα (RS). Ρογκάν BRANDELLI Υπάρχει νοιάζεται ακριβά μια αξιοζήλευτη κάβα με κρασιά από το οινοποιείο του, που κατοικούν σε σπάνιες σοδειές και παλιά, κάποια με περισσότερα από 30 χρόνια.

Στις 26/09 φέτος επισκέφθηκε το οινοποιείο και δοκίμασε την δεύτερη φορά πρώτη Tannat του, η οποία συντάχθηκε το 1995. ), Morgana Miolo ( Diretora de Marketing da Miolo ), Marina Rossi ( IstoÉ Dinheiro ) e Gilmar Gomes ( Fotógrafo ). Ο αγώνας έλαβε χώρα τα ξημερώματα με τους φίλους Gil Τζαμί ( Wine blog για όλους ), Ορέστης Andrade νεώτερος (Ibravin), Morgana πυρήνες (κουκούτσια Διευθυντής Marketing), Μαρίνα Rossi (IstoÉ χρήματα) και Gilmar Gomes (Φωτογράφος). Ήταν μια άλλη καταπληκτική βραδιά στο οποίο το κρασί επιβεβαίωσε την ικανότητά του με την ηλικία με την ποιότητα. Δοκίμασαν Υπάρχει λίγο περισσότερο κρασί, το οποίο θα περιγράψω εδώ σταδιακά.

Προσωπική Αξιολόγηση: ST (91) Don Laurindo Tannat 1995

Visual καφετί, με όμορφη φωτοστέφανο εξελιχθεί (πορτοκαλί). Αρώματα που αφορούν τους οίνους «Rioja», σημειώνει κρέατος, παλιά ξύλα, μέλι, σε συνδυασμό με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς. Ο ουρανίσκος παρουσίασαν μαλακά, με φρουτώδη χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας τη μύτη, στρογγυλά, καλή οξύτητα και μακρά επίγευση. Εξελιχθεί πολύ καλά. Υγεία!

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter

Απολαύστε τη ζωή blog της σελίδας Living on Facebook