Alle, der følger bloggen kender min store passion for gamle, udviklede vine. Normalt har vi vænnet til at henvise de gamle verdens vine, som i teorien er mere langlivede, og ikke at give kredit til brasilianske vine, tænkning, der ikke har evnen til at udvikle sig med kvalitet. Dette koncept eller præ-konceptet kan ændres med en sjælden besøg på vingården vingård Don Laurindo i Valley of the Vineyards (RS). Der Ademir Brandelli bekymrer dyrt en misundelsesværdig vinkælder med vine fra deres vingård, hvor bebor sjældne og gamle årgange, nogle mere end 30 år.

), Morgana Miolo ( Diretora de Marketing da Miolo ), Marina Rossi ( IstoÉ Dinheiro ) e Gilmar Gomes ( Fotógrafo ). Den 26/09 i år besøgte jeg den vingård og smagte anden gang hans første Tannat, som blev udarbejdet i 1995. Begivenheden fandt sted ved daggry med venner Gil Mesquita ( blog Vin for Alle ), Orestes Andrade Jr. (Ibravin) , Morgana Miolo (Marketing direktør for Kernel), Marina Rossi (IstoÉ Cash) og Gilmar Gomes (Fotograf). Det var en anden fantastisk aften, hvor vinen har bekræftet sin evne til at ældes med kvalitet. Der viste sig at være noget mere vin, som jeg vil beskrive her gradvist.

Personlig Rating: ST (91) Don Laurindo Tannat 1995

Brunlig visuelle, smukt udviklet glorie (orange). Aromas med henvisning til vine i "Rioja", noter kød, gammelt træ, honning, kombineret med tørrede frugter og krydderier. På ganen bevist blød, med frugtagtig karakter, der bekræfter næse, runde, god syre og lang eftersmag. Det udviklede sig meget godt. Cheers!

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook