A Magnum importőr hozott Brazília borászai Rafael Tirado chilei bor Laberinto (a képen bal szélen) és Meinard Bloem is a chilei Lagar de Bezana (fenti képen jobb szélen). Az első város látogatták Victoria, és akkor lesz Rio és São Paulo.

A vacsora Bristro által tartott Ville du Vin Praia do Canto, borászok kaptak véleményformálók kóstolásra, ahol a borok Laberinto Sauvignon Blanc Cenizas Barlovento 2011-ben bemutatásra Labyrinth Pinot noir 2010 Lagar de Bezana Cabernet Sauvignon 2008 Lagar de Bezana hordalék és a Grand Reserva 2007 Lagar de Bezana Limited Edition 2007 borokat kísérte különleges ételeket készített Chef Tomato mint polip carpaccio, bifsztek és Leg konfitált bor rizottó funghi bárány. Harmonizációja az ételek, fehér és vörös borok tökéletes volt! "Második én". Végül egy különleges desszert szolgálta: Panna Cotta Chocolate.

A vállalkozó és tulajdonosa importáló, Raphael ZANETTE (a képen fent középen), szintén részt vett az eseményen, és pirított vendégekkel. A borok már elérhető a Ville du Vin tárolni.

Kövesd a személyes értékelése az alábbi:

Található pre Andes, 600 méterrel a tengerszint felett, a tó partján Colbun, ez ​​fantasztikus projekt Rafael Tirado, az egyik legismertebb és legelismertebb chilei borászok, mindössze 18 hektár, és számos díjat és elismerést szerzett. A név Laberinto ábrázolja a szőlőültetvények Raphael, amely ültettek különböző görbék és irányokat, hogy élvezze a változatos talaj és növelje. Ezzel a szőlő és a bor nyereség a szerkezet és a komplexitás.

Laberinto Sauvignon Blanc Cenizas Barlovento 2.011-12,5% R $ 94,00 - ST (93) Ez az egyik legjobb, vagy jobb, chilei Sauvignon Blanc már kóstoltam eddig. Már bizonyította, hogy a 2007-es termés, amelyet importáltak Casa Port, még mindig van egy pár üveg és Vivinho da silva. A jelenlegi 2011 évjárat 94 pont vezetett (Descorchados 2012) mutatta az azonos jellemzőkkel, de sokkal hangsúlyosabb savasság a korral. Visual zöldessárga, hog szilva, világos fű és édeskömény. Kóstolva friss, tiszta és citrus néhány ásványi és szokatlan textúra a Sauvignon Blanc.

Octopus carpaccio x Sauvignon Blanc

Labyrinth Pinot Noir 2010 - ST (90) - 13,5% - R $ 120,00 - Ez a Pinot először megkóstoltam. Visual rubin világos, érdekes orr popping jegyezze füst, gyanta, kissé károsítja a gyümölcs jelenik meg. Ugyanakkor a szájpad megmutatta jött. Remek savasság, így egy csomó friss, tiszta és friss gyümölcs. A jó egyensúly és a célba kellemes száj.

Steak tatár x Pinot Noir

A történelem a bodega Lagar de Bezana indult a 90-es években, amikor a vállalkozó Ricardo Benzanilla vállalat a világ szőlő és bor. Válaszd ki a föld található Alto Cachapoal, lábánál az Andokban, 87 km-re délre Santiago. Az enyhe éghajlat és a hőmérséklet változás a nappal és az éjszaka, különleges borok származnak, egyedülálló terroir. A holland, aki elment, hogy Chile a 15 éves Meinard Bloem, egy évvel ezelőtt a pincészet borásza. Ez volt az első látogatása Brazília.

Mill Bezana Cabernet Sauvignon Cabernet 2008-85%, illetve 15% Syrah - 14,4% - ST (88) - US $ 62,00 - Lagar de Bezana hordalék Grand Reserve 2007-63% Syrah és 47% Cabernet - 14.5 % - ST (90) - US $ 105,00 - Lagar de Bezana Limited Edition 2007 - ST (90+) - 100% Syrah - 14,5% - R $ 145,00.

  • Körülbelül a borok Lagar de Bezana, találtam nagyon hasonló. Gyantás orr, jegyzeteket fekete gyümölcsök szirupban, kivonat és annyi alkohol. Minden 14,5%. Amikor ezek a jellemzők azt mutatják, legalább az első 1 óra levegőztetés, hogy megszüntesse sok az alkohol. Másodszor, kívánja harmonizálni a zsíros ételek, és elég lédús. Egy másik érdekes, és pozitív tényező a hosszú élet látszólagos ezek a borok. Tekintettel arra, hogy az alkohol lényeges eleme az evolúció egy bor mellett a tanninok és savak, recomento, annak ellenére, hogy már egy már előrehaladott életkor, a jó idő pince, fűtött persze !!!.

Báránycomb confit bor rizottóval funghi x vöröseivel Lagar de Bezana, tökéletes, ahogy azt fentebb már említettük, szükség zsíros ételeket ... hehe!

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook