Bloggen Living Livet er siden onsdag i det sydlige Brasilien på opfordring af Ibravin (brasiliansk Wine Institute) for at deltage i høsten af de nationale Assessment Wines 2012, en af de mest respekterede og forudsatte begivenheder af brasiliansk vin, arrangeret af ABE (Association Brasiliansk vinfremstilling), som vil ske på lørdag, 29. Uden for begivenheden, vil jeg gennem flere vingårde sammen med andre journalister fra flere brasilianske stater til at opfylde industriens innovationer.

En af de store nyheder i flere, der vil gradvist udstationering for dig, var at få at vide vingården Luiz Argenta, de høje bjerge, i Flores da Cunha, som kombinerer kvalitet og design i alt, hvad han gør. Vingården investerer i fascination og æstetik forførelse som en måde at tilføre værdi til produktet. Efter dette koncept, et af sine mest dristige nyskabelser er de to flasker, som bringer to unikke vine fra LA Young Line - Gewurztraminer og Sauvignon Blanc.

Med italiensk design, de to flasker bringe et forslag om at investere i bæredygtighed gennem dens anvendelse i udsmykning, for eksempel. Dette koncept strækker sig til hele produktlinjen, der viser differentierede og attraktive flasker.

Høsten i 2012 var en af ​​de bedste af hele tiden, hvilket gør de bedste vine. Koppen vin præsenterer et glimrende valg for dem, der værdsætter lys og forfriskende vin, ideel til de varmere årstider. Produktionen er 2.500 flasker til Gewurztraminer, 3. 000 for Sauvignon Blanc, er to nye sorter, der kommer til LA Youth Line. Bloggen havde allerede talt om Syrah, se her . Vinene koster 39.00 Mere information på :. www.boutiqueluizargenta.com.br

Snart vil jeg være tale om, og udstationering fotos af vingård, en sand boutique vine.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook