Φωτογραφία πίστωσης: Χριστιανός Μπούργκος

Το παράδειγμα της επιτυχίας της "διοικούμενο boutique στυλ" στις αμπελουργικές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες (Napa Valley και Βιρτζίνια), το Run Το κρασί είναι ένα θέμα αγώνων που ενώνει ένα πολύ τεχνικό κύκλωμα το πάθος για τον τρόπο ζωής την κύρια περιοχή παραγωγής των οίνων Βραζιλία .

Η πρωτοφανής μισό μαραθώνιο μέσω της κύριας περιοχής κρασιού της Βραζιλίας προσέλκυσε 350 συμμετοχές από τις 12 πολιτείες της Βραζιλίας, η οποία καλύπτει τα 21 χιλιόμετρα μεταξύ όμορφη ύπαιθρο και τους αμπελώνες του Bento Gonçalves (RS) σε ατομικό αγώνισμα, αλλά επίσης αναμεταδίδει σε ζεύγη και τρίο, σε 15ης Σεπτεμβρίου.

Φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την πρόκληση πορεία που είχε ως νικητές των επιμέρους κατηγοριών η ισπανική Χοσέ Ματέο Potillo Dominguez, με χρόνο 1 ώρα, 20 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα και η δρομέας Ana Veiga, με χρόνο 1 ώρα, 41 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. Μετά την φανταστική του αθλητικού τουρισμού τρέχει μεταξύ των κύριων οινοποιεία της χώρας, οι αθλητές υποβλήθηκαν και αδελφοποιηθεί στην αφρώδη τελετή απονομής των βραβείων «αφρώδης οίνος κόμμα», που τοποθετείται στο χώρο του τερματισμού με αφρώδη καλύτερα της περιοχής, ζυμαρικά μπουφέ, ζεστό μπράουνις , μπισκότα, χυμό σταφυλιού, το νερό. Εν μέσω της κοινωνικοποίησης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων και η κλήρωση πολλών δώρων.

Εγκωμιαστικά σχόλια από τους αθλητές και χαρακτηρίζεται ως μια προκλητική και όμορφη απόδειξη, όπως φαίνεται στο Facebook αποδείξεως του Κρασιού Run Event. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Bento Gonçalves, Ivane Favero, "ο Run κρασί γίνεται μέρος του στο επίσημο ημερολόγιο του Bento Gonçalves άνοιξη της πόλης γεγονότα." Οι υπάλληλοι, επιχειρηματίες και την τοπική κοινότητα λάβει την απόδειξη και αθλητές με ανοιχτές αγκάλες και βοήθησε να μετατρέψει κάθε επιλαχών πρεσβευτή από τις ομορφιές της περιοχής.

Επισκέψεις σε οινοποιεία και εναρμονισμένων δείπνα ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο των συμμετεχόντων το πρώτο κρασί Εκτέλεση Βραζιλία, η οποία πραγματοποιήθηκε από το κελάρι περιοδικό και Zenith, που χρηματοδοτείται από την Ομοσπονδιακή Ταμιευτήριο και την υποστήριξη του Βενέδικτου Convention Bureau, ΣΕΓΑΣ του Rio Grande do Sul , σύντροφος, το Casa Valduga, Aurora Οινοποιείο, Ορχιδέα, χυμό σταφυλιών 100% της Βραζιλίας, Ibravin, Miolo Ομάδα κρασί, Suvalan, Οινοποιείο Pizzato και νερό πέτρα.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook