Foto kredit: Christian Burgos

Eksemplet med succes "boutique stil run" i vinområderne i USA (Napa Valley og Virginia), vinen Run er en racing tema, der forener et meget teknisk kredsløb passion for livsstil de vigtigste producerende region i Brasilien vine .

Det hidtil usete halvmaraton gennem den vigtigste vin region i Brasilien tiltrak 350 løbere fra 12 brasilianske stater, som er omfattet de 21 kilometer mellem det smukke landskab og vinmarker i Bento Gonçalves (RS) i de enkelte begivenhed, men også relay i par og trioer, i September 15.

Venner, par og familier står over for udfordrende bane, der havde som vindere i de enkelte kategorier den spanske José Mateo Potillo Dominguez, med tiden 1 time, 20 minutter og 51 sekunder, og løberen Ana Veiga, med tiden 1 time, 41 minutter og 2 sekunder. Efter den fantastiske sport turisme køre mellem de største vingårde i landet blev atleter modtaget og fraterniseret i mousserende prisoverrækkelsen "mousserende vin part", monteret på finish arena med mousserende bedste i regionen, pasta buffet, varme brownies , cookies, druesaft, vand. Midt i den socialisering fandt sted prisoverrækkelsen og lodtrækningen af ​​mange gaver.

Meget rost af sportsfolk og karakteriseret som en udfordrende og smuk bevis, som det ses på Facebook bevis Wine Run Event. Ifølge turisme sekretær Bento Gonçalves, Ivane Favero, "Wine Run bliver en del af den officielle kalender i Bento Gonçalves city foråret begivenheder." Embedsmænd, forretningsfolk og lokalsamfundet modtaget bevis og sportsfolk med åbne arme og hjalp omdanne hver løber en ambassadør for skønheder i regionen.

Besøg på vingårde og harmoniserede middage afsluttede weekenden af ​​deltagerne i den første Wine Run Brasilien, som blev afholdt af magasinet kælder og Zenith, sponsoreret af Federal Savings Bank og support af Benedict Convention Bureau, Atletik Federation of Rio Grande do Sul , Companion, Casa Valduga, Aurora Winery, Orchid, druesaft 100% af Brasilien, Ibravin, Miolo Wine Group, Suvalan, Vingård Pizzato og Water Stone.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook