For dem, der følger bloggen kender min passion for udviklede, gamle vine. I denne fase, de udviser unikke egenskaber, garvesyre er afrundet, og buketten udvikler sig, vinder kompleksitet. Er svært at vide holdet, rigtige tidspunkt at åbne flasken. Sidst jeg har prøvet og overraskede mig med meget enkle ordsprog udviklet vine. Efter kildede mig det samme eller mere end topvine af store vingårde. En sådan oplevelse skete denne weekend for at bevise Montes Alpha Cabernet Sauvignon 1995 på toppen af hans næsten 18 år viste liv og evne til at behage mig i koppen.

Sand klassiker i Sydamerika, Montes Alpha var den første store chilenske rød, inspireret af de bedste vine fra Bordeaux. Blev stemt "Best chilenske Bordeaux" af Decanter Magazine, og er en kvalitet svarende til en "cru bourgeois" pris tre eller fire gange.

Personlig Rating: ST (88) - Den aktuelle afgrøde sælges til 98,00 reais i at importere Mistral

  • I det visuelle viste ganske atijolada farvning, næse balsamico noter (fyr og cedertræ), nelliker, og en røget lys. Ganen er lys, der er designet på en bestemt tørhed, der viser, at garvesyre stadig overleve. Bekræfter noterne i næsen, med en endelig gennemsnitlig vedholdenhed. Husk nu, en god vin er frem for alt en vin, som du kan lide nok til at drikke, fordi hovedformålet med vin er at bringe glæde til den person, der drikker det.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook