Per als que no saben, al Brasil, la collita en 2012 va ser considerat un dels millors de tots els temps, afavorit pel clima sec i assolellat, generant raïms sans, amb més concentració, donant lloc a vins de més qualitat, concentrat, complex i possiblement de llarga vida .

Aquesta setmana mentre que les compres en un supermercat local tenia curiositat quan vaig veure aquesta ampolla de Chardonnay Casa Valduga Leopoldina "2012" ( Vall dels Vinyes ) i vaig decidir prendre per escortar un risotto de gambetes amb pela de llimona.

Les paraules "Leopoldina" a l'ampolla es refereix a l'època imperial, amb l'arribada de la primera Valduga descendint al Brasil, després d'haver batejat a la monarquia de les vinyes Val nomenats Princesa Leopoldina. Situat a la mateixa regió, el ​​celler Casa Valduga honrat el 1972 el seu primer vi etiquetat amb el nom de la princesa. Després de 40 anys, el celler va decidir tornar a pagar homenatge, però no només a la princesa, però tot el període de la lluita dels primers immigrants.

Personal Avaluació: - Brasil - Vall de vinyes - Chardonnay - 13% - R $ 41,00 - ST (87) On trobar Win: Supermercats Carone

  • Al vidre del vi va mostrar mirada pàl·lida, translúcida i brillant. El nas molt fresc, amb notes de fruites tropicals, l'arbre i els cítrics, per a ser la més prominent. En boca mostra un clar i equilibrat cos lleuger, acidesa (frescor). El postgust confirma les notes al nas, amb persistència mitjana final. Va ser molt bona companyia per al risotto.

Seguiu el bloc de vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Living la Vida a Facebook