Vin ( www.wine.com.br ) har modtaget det første parti af vin Toro Loco Tempranillo 2011 Vin fangede verden, der har fået tildelt International Wine & Spirits Competition, der blev afholdt i England i forsøg nævninge blinde, at sætte ham foran vine op til ti gange dyrere.

Selv før at blive anerkendt på internationalt plan, den producerede vin i regionen Utiel-Requena, den spanske provins Valencia, var allerede på radaren af ​​personale vin markering. Selskabet vil også åbne op for nye reserver af importeret udelukkende i landet etiketten.

Den webbutik vil sende til den første kunde, der har foretaget reservationen via hjemmesiden, en e-mail med oplysninger om levering af vin. Denne uge vil være omkring 2000 anmodninger opfyldt. Luften er også varm websted https://www.wine.com.br/wineinfo/hotsite/toro-loco/ , der har oplysninger om Toro Loco. Der kan du finde oplysninger om den region, hvor vin, harmonisering og videoer befalet af Manuel Luz er Sommelier Vin fremstillet, og booking oplysninger.

I de kommende dage, mens vinen er leveret i hjemmene af brasilianere, vil Vin genåbne bookinger for Toro Loco Tempranillo 2011 "Vi er ved at færdiggøre forhandlingerne om et nyt parti af vin til dem, der har undladt at bestille ved først givne lejlighed, og for dem, der ønsker at gøre nye forbehold, "siger Rogerio Salume, formand for vin.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook