Велика предност похађања вечере хармонизованих промовише продавницама, увозници, винарије је прилика морамо да се састану у тренутку неколико вина и стилове. Ове авантуре могу изабрати онај који желите најбоље и да се уклапа у наш џеп.

Синоћ сам имао једну од оних искустава са доказом о 5 вина из Италије Лионелло Марцхеси, догађај промовише Братство Да увоз вина у продавницу Вилле ду Вин овде у главном граду оф Еспирито Санто. Постоји вино, Россо ди Монталцино 2008 Цолди Соле изненађен позивом пажњу свих велике сложености и финесе, прелази преко свега, укључујући и Брунелло.

Россо ди Монталцино ("Тинто де Монталцино") је врста црног италијанског вина произведена у граду Монталцино, један зидом тврђаве јужно од Цхианти области. Земљишта у овој области је умерено пешчана, кречњачки, окружен вулканским. Клима је типично медитеранска, са годишњим просеком од 700 мм кише.

Направљен од истог грожђа (Санџовезе), гаји у истој области производње, Россо ди Монталцино, верзија "беба" од Брунелло ди Монталцино је јефтиније вино и да се пију, са само годину дана сазревања у бурадима . За разлику од свог првенца, Брунелло, вино концентрисанији и танинске, захтевајући старење када ради на традиционалан начин и користи од неколико сати пре служења аерацију. Ај показује зашто врхунац догађаја Россо.

Лични Евалуација: СТ (93 +) - Цолди Соле Россо ди Монталцино 2008 - Италија - Тоскана - 100% Санџовезе Гросо - 14% - Р $ 125,00 - Где пронаћи овде .

  • Мада опет, представља визуелни транспарентност са браонкасто, сјајна и густа и споро сузама. Носа очарава за ароматичним интензитета, смоква, неки цитруса, миродија, много печења, додир земљани минерале и дрвета (ванила). Непца показује средњи тело са добрим киселости и округле танина, окупили су се у великом равнотежи. Је укус воћа и зачина са добрим упорност, што је довело до краја прилично лепо.
  • Парови: паста са месом, кобасицама и другим пушио, а лечи и полу-излечен сиреве.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у