"Se, livet er alvor. Og gjør ingen feil, ikke har en. To samme, noe som er bra, vil ingen fortelle meg hvem som har ingen smak veldig godt bevist, med sertifikat utstedt av en notarius fra himmelen, og signert under: Gud! og attestert. "Vinicius de Moraes

Victoria fikk først en av de største vin-entusiaster over hele verden, José Alberto Zuccardi, en enkel person med fin servise, som formidler en positiv energi uansett hvor han går. Et vinmakeren med livet!

Sittende: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (leder Ravin), Alberto Zuccardi og Julio Lemos (Restaurant Papaguth). Stående: Silvestre (Leve livet Blog)

Grunnlagt for mer enn 49 år, er Zuccardi vingård en stor produsent av argentinske viner. Fronten er redd at José Alberto og tatt hans lidenskap for arbeidet var dedikert til produksjon av førsteklasses viner, bringe hans "business" i en familie vingård respektert over hele verden. Året 2000 var året for oppstart av nye prosjekter som har blitt gradvis legge til nye generasjoner av familien. Sebastian, den eldste av tre barn av José Alberto, er i forkant av vingårder, ble agronom og oenologist ansvarlig for vingård.

Å presentere noen av sine etiketter, fikk Zuccardi spesialisert presse for en avslappet lunsj 20 august på Restaurant Papaguth, som spesialiserer seg på regional mat Capixaba, er anerkjent for kvaliteten på sitt kjøkken, basert på fisk og sjømat, laget av kokken Júlio Lemos.

Se på utseendet på bordet, hjelper mye, nei?

Serie A ("A" kommer fra Argentina) og Q (som kommer Kvalitet)

Vinene smakte den dagen var: Zuccardi Serie A Torrontes ST (86), US $ 89,90, en vin delikat, frisk, spesielt i fravær av den intense floral (mer elegant, mindre cloying) og en moden hvit frukt, ifølge den Zuccardi Q Chardonnay ST (90), US $ 110,00 en smurt hvitt med elegante, toner av honning og mandler (veldig fin ting), Zuccardi Serie A Bonarda ST (84), US $ 89,00, veldig fruktig, fremdeles fast tanniner, livlig syre, ettersmak med intense og middels utholdenhet. Også bli med dette møtet nyheten Malamado Viognier ST (87), US $ 79,00, den første befestet hvitt i Argentina. Presenterer en visuell gult gull, aromaer som minner om aprikos honning og nøtter. Ganen er lys, frisk, lav fet, moderat syre, bekrefter noter av aprikos og honning, etterbehandling en middels utholdenhet. Harmonisering indikert ville være en pecan pie. Se videoen .

I tillegg til vinene vi hadde mulighet til å smake tre oljer fremstilt ved vingård; Frantoio, et utvalg fra Toscana, Italia. Ble introdusert i Argentina i begynnelsen av det tjuende århundre, og var utbredt fra 1930-tallet, med framveksten av den nasjonale oliven. Veldig grønn med noter av friske urter fersk kutt. Smak av ferske oliven, ledsaget av en søt og litt krydret smak. Manzanilla oppsto i Andalusia, Spania. Argentina ble innført i ca 1940 for bruk som polenizadora rekke Arauco fordi deres blomstringen skjer mens sistnevnte. Sterke tilstedeværelsen av urter med fruktige noter. Minner fruktig epleskall behagelig bitter end med litt krydret og frisk. Arauco, helt unikt utvalg Argentina. Den ble utviklet fra utrydding av trær bestilt av Kings of Spain i det attende århundre, for å unngå konkurranse med europeisk produksjon. Aroma av klipt gress. Fruktig og krydret karakteristisk bitterhet på slutten, noe som gir en rip edle villmann og svært uttrykksfull samtidig.

Følg bloggen Leve Livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve Livet på Facebook