"Kijk, het leven is echt. En vergis je niet, je niet hebt. Twee hetzelfde, wat goed is, zal niemand me vertellen wie geen smaak zeer goed bewezen met vorig notariële verklaring van de hemel heeft, en ondertekend eronder: God! en notariële. "Vinicius de Moraes

Win eerst ontvangen een van de grootste liefhebbers van de wereld wijn, José Alberto Zuccardi, een eenvoudige persoon, fijne luchtwegen, die een positieve energie uitstraalt waar hij ook gaat. Een wijnmaker goed over het leven!

Zittend: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (Ravin Manager), Alberto Zuccardi en Julio Lemos (Papaguth Restaurant). Standing: Silvestre (Blog Levend het Leven)

Opgericht meer dan 49 jaar, de Zuccardi wijnmakerij is een belangrijke producent van Argentijnse wijnen. De voorkant is José Alberto zonder vrees en door zijn passie om te werken was gewijd aan de productie van wijnen van hoge kwaliteit, waardoor hun "business" bekend in een gerespecteerde wereldwijde wijn. In 2000 was het jaar van de start van nieuwe projecten, die geleidelijk toe te voegen aan de nieuwe generaties van de familie. Sebastian, de oudste van de drie zonen van Jose Alberto, is de toekomst van de wijngaarden, werd de landbouwkundige en oenoloog verantwoordelijk voor de wijnmakerij.

Om een deel van hun labels te presenteren, ontving Zuccardi de gespecialiseerde pers voor een ontspannen lunch 20 augustus in Papaguth Restaurant, dat gespecialiseerd is in regionale gerechten Espirito Santo, wordt erkend voor de kwaliteit van de keuken, op basis van zeevruchten en vis, bereid door chef-kok Júlio Lemos.

Kijk naar de visuele van de tafel helpt veel, toch?

Serie A (de "A" afkomstig uit Argentinië) en Q (die afkomstig is van Quality)

De wijnen geproefd deze dag waren: Zuccardi Serie A Torrontés ST (86), R $ 89,90, een delicate wijn, fris, met name in de afwezigheid van die intense bloemen (meer elegant, minder cloying) en een rijp wit fruit, rubriek de Zuccardi Q ST Chardonnay (90), R $ 110,00, een boterachtige witte met elegantie, tonen van honing en amandelen (zeer fijn ding), Zuccardi Serie A ST Bonarda (84), R $ 89,00, zeer fruitige, nog stevige tannines, levendige zuren, met het einde van intense mond en gemiddelde doorzettingsvermogen. Ook deelname aan dit tegen Malamado Viognier ST nieuwigheid (87), R $ 79,00, het eerste Argentijnse witte versterkte. Het beschikt over een geel goud kijken, aroma's die doen denken aan abrikoos, honing en noten. De smaak is licht, fris, lage vettigheid, gematigde zuurgraad, bevestiging van de abrikoos en honing noten, eindigend een gemiddelde persistentie. Verklaarde harmonisering zou een pecan taart zijn. Bekijk de video .

Naast de wijnen hadden we de kans om te proeven van drie olijfolie geproduceerd door de wijnmakerij, Frantoio, een ras uit Toscane, Italië. Het werd in Argentinië geïntroduceerd in het begin van de twintigste eeuw en was wijdverbreid uit de jaren 1930, met de opkomst van de nationale olijventeelt. Zeer groen met noten van vers gesneden verse kruiden. Smaak van verse olijven, vergezeld van een zoete en licht kruidige smaak. Manzanilla komt oorspronkelijk uit Andalusië, Spanje. Het is in Argentina geïntroduceerd ongeveer 1940 te gebruiken als polenizadora verscheidenheid arauco omdat de bloei terwijl dit gebeurt. Sterke aanwezigheid van kruiden met fruitige noten. Fruity herinneren aangenaam bittere appel schillen met licht kruidige en frisse afdronk. Arauco, variëteit echt Argentinië. Het werd ontwikkeld op basis van de uitroeiing van olijfbomen besteld door de koningen van Spanje in de achttiende eeuw, om de concurrentie met de Europese productie te vermijden. Gemaaid gras aroma. Fruitig, karakteristieke bitterheid en pittig aan het eind, waardoor het een nobele traan zeer expressief en wilde op hetzelfde moment.

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook