"Se, livet er for real. Og tag ikke fejl ikke har en. To samme, hvilket er godt, vil ingen fortælle mig, der ikke har nogen smag meget godt bevist, med sidste certifikat på kontoret af himlen, og underskrevet under: Gud! og notarized. "Vinicius de Moraes

Vind først modtog en af de mest entusiastiske vin verden, José Alberto Zuccardi, en enkel person, fin-tarmkanalen, hvilket giver et positiv energi, hvor han går. En vinmager i fred med livet!

Siddende: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (Ravin Manager), Alberto Zuccardi og Julio Lemos (Papaguth Restaurant). Stående: Silvestre (Blog Living Life)

Grundlagt mere end 49 år har Zuccardi vingård er en stor producent af argentinske vine. Fronten er José Alberto uden frygt og taget af sin passion for arbejdet var dedikeret til at producere høj kvalitetsvine, hvilket bringer hans "business" i en familie respekteret verden over vin. I 2000 var det år, hvor iværksættelsen af ​​nye projekter, som er blevet gradvist at tilføje til de nye generationer af familien. Sebastian, den ældste af tre børn af José Alberto, er den forreste del af vinmarkerne, blev agronom og ønolog ansvarlig for vingården.

At præsentere nogle af deres etiketter, Zuccardi modtog fagpressen for en afslappet frokost den 20. august i Papaguth Restaurant, som har specialiseret sig i det regionale Espírito Santo køkken, er kendt for kvaliteten af sit køkken, baseret på fisk og skaldyr og fisk, tilberedt af kokken Julio Lemos.

Se udseendet af bordet hjælper meget, ikke?

Serie A ("A" kommer fra Argentina), og Q (kommer fra Quality)

Vinene smagt denne dag var: Zuccardi Serie A Torrontés ST (86), US $ 89,90, en delikat vin, frisk, især i mangel af denne intense blomster (mere elegant, mindre cloying) og en moden hvid frugt, overskrift Den Zuccardi Q ST Chardonnay (90), US $ 110,00, en smøragtig hvid med elegance, noter af honning og mandler (meget fine ting), Zuccardi Serie A Bonarda ST (84), US $ 89,00, meget frugtagtig, stadig fast tanniner, livlig syreindhold, med enden af ​​intens mund og gennemsnitlig vedholdenhed. Også en del af denne mod Malamado Viognier ST nyhed (87), US $ 79,00, den første argentinske hvide befæstet. Den er udstyret med et gult guld look, aroma minder abrikos, honning og nødder. Ganen er lys, frisk, lav fedtethed, moderat syreindhold, bekræfter abrikos og honning noter, slutter en gennemsnitlig vedholdenhed. Indiceret harmonisering ville være en pecan pie. Se videoen .

Ud over de vine, vi havde lejlighed til at prøve tre olivenolie produceret af vingården, Frantoio, en række fra Toscana, Italien. Den blev introduceret i Argentina i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede og blev udbredt i 1930 med fremkomsten af ​​den nationale olivendyrkning. Meget grøn med antydninger af frisk afskårne friske krydderurter. Smag af friske oliven, ledsaget af en sød og let krydret smag. Manzanilla er oprindeligt fra Andalusien, Spanien. Det blev indført i Argentina omkring 1940 til anvendes som polenizadora sort Arauco fordi blomstring mens dette sker. Stærk tilstedeværelse af urter med frugtagtige noter. Fruity minde behageligt bitter æble skræl med let krydret og frisk finish. Arauco, sort virkelig Argentina. Den blev udviklet fra udryddelse af oliventræer bestilt af Kings of Spanien i det attende århundrede, for at undgå konkurrence med europæisk produktion. Klip græs aroma. Frugtagtig, karakteristisk bitterhed og krydret i slutningen, giver det en ædel tåre meget udtryksfuld og vild på samme tid.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd blog-side leve livet på Facebook