Winston Churchill, joka tunnetaan paremmin nimellä Sir. Winston Churchill oli tunnetuin brittiläinen valtiomies, lähinnä pääministeri Yhdistyneen kuningaskunnan aikana toisessa maailmansodassa ja, joidenkin mukaan ylistämä demokraattisen maailman, koska suuri kuljettaja sotatoimet kukisti Hitlerin.

Lisäksi valtiomies Winston Churchill oli kirjailija. Sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1953, koska kuusi määriä hänen tunnetuin teos "Toinen maailmansota". Loi useita lauseita, jotka on tullut kuuluisaksi:

Huonona puolena kapitalismi on varallisuuden epätasainen jakautuminen; etuna sosialismi on yhtä jakelu kurjuutta.

Reportteri kysyi vanha Churchill, 80 tai 90-somethings ...

- Churchill, mikä on salaisuus pitkäikäisyys?

- Urheiluun, rakas, urheilu ... koskaan harjoittanut.

Kukaan ei väitä, että demokratia on täydellinen tai virheetön. On sanottu, että demokratia on huonoin valtiomuoto lukuun ottamatta kaikkia niitä muita, jotka ovat yrittäneet aika ajoin.

Churchill oli ihastunut samppanjaa, erityisesti talon Pol Roger ja joivat päivittäin. Hänellä oli hyvät suhteet Odette Pol Roger, johtaja kuuluisan Champagne talon. Vuonna 1944 he esiteltiin lounaalle Britannian suurlähetystö Pariisissa ja mukaan yhtiö, Odette oli sanansaattaja Ranskan vastarintaliikkeen miehityksen aikana vuosina, minkä vuoksi Churchill vahvisti suhteitaan House Pol Roger.

Pol Roger valmistettu erityisesti hänelle 500ml pullot koska mukaan pääministeri, "koko pullon (750 ml) on liikaa minulle juoda yksin ja puoli pulloa (375ml) on todennäköisesti kannattaa kuunnella torua vaimoni anna minulle koska olen juominen. 500ml on täydellinen määrä. "

Kun Churchill kuoli vuonna 1965, talon Pol Roger maksoi hänelle kunniaa. 25 vuotta, laita musta raita surun kaikista pulloa samppanjaa Britanniassa.

Brasiliassa, Champagne Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill Brut maahantuomien Mistral ja kustannusten R 790,00 dollaria.

Henkilökohtaiset Arvosana:
ST (99) näytteet Mistral yhtiökokous 2012

  • Kokoonpano on enimmäkseen Pinot Noir, Chardonnay täydentää. Se valitsee vain parhaat hedelmät, tulevat viinitilojen Vallée de la Marne ja Côte des Blancs. Tämä Samppanja erääntyvän kellareissa pysyy kosketuksessa sakan päällä hiivojen yli seitsemän vuoden ajan ennen kiinni.
  • Keltainen visuaalinen media intensiteetti, jossa pieniä kuplia ja lukuisia; voimakas ja jatkuva Perlage. Perinteinen nenä muistiinpanoja briossi, hiiva, valkoinen, sitrushedelmien, kukka koskettaa.
    Maku osoittaa suurta elin, erinomainen happamuus, ohut ja runsas mousse. Tasapainoinen ja pehmeä, ilman katkeruutta. Aromaattinen pysyvyys on hyvin pitkä, ja jälkimaku briossi, sitrushedelmien ja kuivattuja hedelmiä. Todellinen jumalten nektaria!

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa