Εκτός από την περιγραφή της έννοιας του περισσότερα από 700 οινολογικές όρους στα πορτογαλικά και να παρουσιάσουν τις εκδόσεις τους για άλλες πέντε γλώσσες, το έργο φέρνει γεγονότα σχετικά με το ποτό

Καθώς το ενδιαφέρον για το κρασί αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στους Βραζιλιάνους, γνωρίζουν οι οινολογικές είναι πρωταρχικής σημασίας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το κρασί καθημερινά, κάνοντας συζητήσεις για terroir, τα στελέχη, οι διαδικασίες ζύμωσης, την ωρίμανση και την εξυπηρέτηση κρασί να γίνει πιο σύνηθες φαινόμενο. Με βάση αυτή τη διαπίστωση και σκέφτονται έναν τρόπο για να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο των επαγγελματιών Γαστρονομίας και Οινολογίας, φοιτητές και λάτρεις του κρασιού, Roberta Μάλτα Saldanha έγραψε το Μίνι Λεξικό της οινοποίησης σε έξι γλώσσες, η οποία πλήττει την αγορά από Editora Senac Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα γλωσσάρι τεχνικών καταχωρήσεις. Εκτός από την περιγραφή της έννοιας των όρων, οι ενδείξεις που αναφέρονται με αλφαβητική σειρά με τους ορισμούς τους στα πορτογαλικά, που ακολουθείται από τις εκδόσεις τους για Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Οι διαφορές μεταξύ του αμερικανικού Αγγλικά, βρετανικά αγγλικά και τα αγγλικά Καναδά εξετάζονται επίσης. Οι καταχωρήσεις καλύπτει θέματα σχετικά με τις τεχνικές και τη διαδικασία οινοποίησης, ακόμη και την αμπελουργία γευσιγνωσία, στη γλώσσα προσιτή σε όλους
επίπεδα γνώσης. Τέλος, όπως είναι το ύφος του συγγραφέα, Roberta αποκαλύπτει, με καλές δόσεις χιούμορ, συμβουλές και αξιοπερίεργα για το κρασί, το ποτό η προέλευση των οποίων χρονολογείται από το 6000 π.Χ.

Σκηνοθεσία δύο σεφ, εστιάτορες, οινοχόους, φοιτητές, επαγγελματίες και λάτρεις του κρασιού, όπως αυτές που ανήκουν σε επαγγελματικά μέσα κρασιού και οινόφιλους, το βιβλίο βοηθά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο των οινολογικών αναγνώστες, που τους καθιστά καταλάβουμε λίγο περισσότερο από αυτό το μεθυστικό κόσμο της κρασιά, είτε για αναψυχή, για επαγγελματικό ενδιαφέρον ή περιέργεια. Ιδανικό για φοιτητές, επαγγελματίες των περιοχών της γαστρονομίας και της οινολογίας και το κρασί λάτρεις γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ

Πτυχίο Κοινωνικής Επικοινωνίας, Roberta Μάλτα Saldanha αρχίζει την καριέρα του Editora Abril, όπου εργάστηκε σε περιοδικά Exame VIP στο Σάο Πάολο και του Ρίο Βλέπε και το Βλέπε. Που συνδέονται με τον εκδοτικό τομέα, Roberta οραματίστηκε το περιοδικό της Weight Watchers στη Βραζιλία, Σκεφτείτε Φως, στην αγορά σήμερα. Το 1995, οργάνωσε την πρώτη της Βραζιλίας enogastronomic περίπτωση, το καλό φαγητό. Ζώντας με σεφ και επαγγελματίες από τη Βραζιλία και τον κόσμο κατά τη διάρκεια των 12 εκδόσεων, αφού σφραγισθεί η αγάπη της για τις απολαύσεις την τέχνη του φαγητού και πόσιμου καλά.

Επίσης, είναι δικό του το λεξικό κουζίνα μεταφραστής σε έξι γλώσσες - που ξεκίνησε το 2007, του οποίου η αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση θα εκδοθεί σύντομα και από Editora Senac Ρίο ντε Τζανέιρο - και ιστορίες, θρύλους και αξιοπερίεργα γαστρονομία (2011).

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τίτλος: Μίνι Λεξικό της οινοποίησης σε έξι γλώσσες

Συγγραφέας: Roberta Μάλτα Saldanha

Εκδότης: Εκδόσεις Senac Ρίο ντε Τζανέιρο

ISBN: 978-85-7756-197-1

Μορφή: 11 εκατοστά x 15,5cm

Σελίδες: 184

Τιμή: R $ 35,00

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook